Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Sant Llorenç-Obac Recull algunes de les sortides del Centre Excursionista de Terrassa

Es publica '30 Passejades pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac'

$urlFileEntry

Portada del llibre. Autor: OmniaBooks Editorial

19/11/2020

Aquest novembre OmniaBooks Editorial ha publicat el llibre 30 Passejades pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, d'Enric Prat. Es tracta d'un recull d'una trentena d'itineraris de les noranta-nou sortides fetes al llarg d’aquests darrers nou anys amb les Passejades pel Parc del Centre Excursionista de Terrassa.

A cada sortida, el Centre Excursionista de Terrassa ha ajudat a descobrir racons del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac poc transitats i atractius tot combinant la bellesa paisatgística amb l’explicació d’una llegenda o conte. Són 30 excursions per gaudir amb amics i família amb fotografies dels punts més destacats i amb un mapa del recorregut de cada itinerari i petites pinzellades d’història o d’informació complementària d’interès per al caminant.

Les trenta caminades estan distribuïdes al voltant del Parc Natural, s'han triat de tal manera que siguin variades i recullin bona part del territori de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Al llarg del llibre, es passeja pels voltants de Les Pedritxes, la Torre de l’Àngel, La Barata, L’Alzina del Sal·lari, els Xipresos, el coll d’Estenalles, Mura, Rocafort, el Pont de Vilomara, Rellinars, Vacarisses, Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall. En els recorreguts també hi trobareu fonts, barraques de vinya, balmes obrades, coves, avencs, ermites i masies.

Els itineraris són tots circulars i transiten fora de les rutes habituals. Són caminades per camins històrics, totes molt fàcils, de recorregut curt, entre 5 i 10 km, de poc desnivell, matinals i a l’abast de tothom, tant per als més petits com també per als més grans, tot i que no per això són menys atractives.

Les rutes es descriuen amb molt detall i s’indiquen les distàncies i les coordenades UTM dels punts on els camins es bifurquen o on hi ha algun element significatiu que calgui visitar.

compartir

Font de la informació: OmniaBooks Editorial

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Llibres, revistes i CD,

CookiesEU