Sant Llorenç-Obac
Amb un disseny nou i la informació més rellevant

Es reedita el desplegable del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

$urlFileEntry

Detall del desplegable. Autor: O. Clavera / XPN

05/11/2019

La reedició del document de benvinguda recopila la informació més important sobre biodiversitat, història i ocupació humana, aprofitament socioeconòmic i ús públic del Parc Natural. Ofereix, també, una selecció dels deu punts d'interès més destacables d’aquest espai natural protegit, amb una breu explicació, ubicats en el mapa del Parc. Al desplegable, que compta amb un nou disseny, hi trobareu la relació dels diversos accessos i equipaments.

La publicació de benvinguda al Parc és una eina útil i pràctica per conèixer ràpidament els atractius i les característiques principals del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Conté els trets essencials que defineixen la biodiversitat, l’ocupació i petjada humana, el ric patrimoni construït, les activitats i l’aprofitament socioeconòmic dels seus recursos i, també, les activitats i propostes que s’hi organitzen i programes vinculats a l’ús públic i educació ambiental (Viu el parc, Poesia als parcs. Lletres i paisatges, Coneguem els nostres parcs, etc.).

El díptic és de gran ajuda a l’hora de decidir i organitzar sortides al Parc ja que ofereix una selecció dels deu punts d’interès més destacables i la informació bàsica sobre aquesta desena de monuments o indrets escollits situats en un mapa de l’espai natural. La tria inclou la Mola, la Casa Nova de l’Obac, el Marquet de les Roques i Mura, entre d’altres.

Així mateix, trobareu els diversos accessos per carretera, autobús i ferrocarril i la relació d’equipaments del Parc (Oficina del Parc, centres i punts d’informació, centre de documentació, àrees d’esplaiequipaments d'educació ambiental) completen la publicació. Finalment, el díptic explica i difon l'essència del projecte de planificació, gestió i conservació d'espais naturals protegits que constitueix la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Podreu trobar el nou desplegable a la Llibreria de la Diputació, a l’Oficina, centres i punts d’informació del Parc Natural i descarregar-vos-el en PDF. El document s'ha editat en català, espanyol, anglèsfrancès.

Mapa de l'informador

Si voleu completar els documents imprescindibles per planificar i gaudir al màxim les vostres visites al Parc, consulteu també el nou mapa de l'informador. Descarregueu-vos-el aquí.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Biodiversitat, Educació ambiental, Divulgació, Publicacions,