Sant Llorenç-Obac
Gratuïtes, cal fer reserva

Comencen les rutes teatralitzades inclusives al Parc Natural de Sant Llorenç

$urlFileEntry

Moment de la ruta. Autor: XPN

09/04/2018

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac us proposa un dissabte al mes, d’abril a maig i de setembre a novembre, la ruta teatralitzada inclusiva 'Natura, un viatge pels cinc sentits'. Conduïda per dos actors i un educador ambiental, té lloc a l'itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac a l'Obac Vell.

Les rutes teatralitzades inclusives donen vida al patrimoni natural, cultural i etnogràfic de l’entorn i permeten descobrir els seus orígens i evolució. No en va els espais naturals són el millor escenari possible per integrar natura, cultura i història mitjançant l'expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre, una proposta d'integració amb l'entorn, tot desenvolupant els cinc sentits.

Dirigides a tots els públics i a totes les edats, tanmateix en aquestes visites teatralitzades es facilita l’accés i la participació de persones amb diversitat funcional de forma inclusiva. "Natura, un viatge pels cinc sentits" es realitza a l'itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac a l'Obac Vell. Pot haver-hi un intèrpret de llenguatge de signes i es pot prestar material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari. Tanmateix, si es requereix d’algun d’aquests serveis, cal indicar-ho a l’hora de fer la reserva.

Més informació

"Natura, un viatge pels cinc sentits”

Dates programades 2018: 7 d'abril, 6 de maig, 8 de setembre, 6 d'octubre i 10 de novembre.

Horari: un sol passi de les 12 a les 13 h.

Longitud: 800 metres. Dificultat: baixa.

Lloc: la Casa Nova de l'Obac (ctra. B-122 de Terrassa a Rellinars, km 9,8).

Informació i reserves: tel. 937 855 461, de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 17.30 h; a/e: rutesteatre@diba.cat.

La ruta és gratuïta, però cal reservar prèviament. Cal portar calçat adequat per caminar i roba adient per a l'època de l’any.

Les rutes teatralitzades inclusives es duen a terme dins el marc del conveni de col·laboració entre l'Obra Social "la Caixa" i la Diputació de Barcelona i formen part de les activitats, serveis i activitats que treballen per facilitar l'accessibilitat de totes les persones als diversos espais protegits que formen la Xarxa de Parcs Naturals.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web L'accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals.

 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental, Educació ambiental,