caes

Sant Llorenç-Obac L'acompanyament musical va anar a càrrec del músic Víctor Álvarez

Eduard Olesti i Laia M. Llobera reciten al Pati dels Til·lers del Marquet de les Roques dins el cicle Poesia als parcs

14/05/2024

Una vintena de persones van assistir dissabte 11 de maig al tercer recital de Poesia als parcs d’enguany, que va tenir lloc al Marquet de les Roques, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. El recital va anar a càrrec dels poetes Eduard Olesti i Laia M. Llobera, acompanyats, a la vegada, del músic Víctor Álvarez, baixista del grup Remei de Ca la Fresca.

Eduard Olesti és autor del poemari Un cowboy crepuscular, editat per Edicions 62 i guanyador del Premi Àusias March de Poesia 2023. La seva poesia destaca per la força imaginativa dels seus versos i una mirada esmolada de l’entorn. Així mateix, Laia M. Llobera va presentar el seu últim poemari, titulat Altres plagues, editat per Edicions del 1984, una poesia que construeix una mirada especulativa del present i una oda a la diferència.

El proper recital de Poesia als parcs serà el diumenge 8 de setembre, al Parc de Port del Comte de l’Alguer, on es podran escoltar versos d’Eduard Carmona i Gemma Casamajó. El cicle Poesia als parcs és un projecte que consisteix en una programació de recitals poètics realitzats en parcs de la Xarxa de Parcs Naturals, el qual té com a objectiu dinamitzar els espais naturals i alhora visibilitzar els autors catalans i la seva obra poètica.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Poesia als parcs, Viu el parc, ODS, Marquet de les Roques, Recitals,

Recursos

Poesia als parcsPoesia als parcs