caes

Sant Llorenç-Obac Es tracta de la 33a edició

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac enceta els actes centrals del programa Viu el parc

04/04/2024

El cicle Òpera als parcs obrirà, el diumenge 28 d’abril, la programació dels actes centrals del 33è Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. La Matinal al Parc, el 5 de maig, el recital de Poesia als parcs, l’11 de maig, el concert de Parcs en concert el 12 de maig i la Nit d’estels, del 12 de juliol, són els altres actes centrals.

Òpera als parcs, amb “Les dones de l’òpera”, a càrrec de Laura del Río (soprano), Mar Esteve (mezzosoprano) i Berta Brull (piano) obrirà el 28 d’abril a les 12h a Església de Sant Martí de Granera la programació d’enguany.

La seguirà la Matinal al Parc el diumenge 5 de maig de 10.30 h a 12.30 h a la Casa Nova de l’Obac (ctra. de Terrassa a Rellinars, km 10). S’hi podrà fer Farcell de jocs de Fefe i Cia, La capsa dels sentits, un espai per descobrir i redescobrir la natura així com activitats per activar els sentits i estimular una mirada reflexiva, a càrrec de TalleretCraft.

A les 11.30 h Susagna Navó explicarà contes per als més petits i a les 11 h i 12.15 h es podrà fer la ruta teatralitzada inclusiva «Emboscada, un viatge pels sentits». El passi de les 12.15 h comptarà amb interpretació en llengua de signes catalana (LSC). Les places són limitades. Cal inscriure’s prèviament a: rutesteatre@diba.cat

A les 12.30 h hi haurà l’espectacle de cloenda, amb animació musical per a totes les edats, a càrrec de Fefe i Cia. Durant tot el matí, hi seran els dibuixants de DibuixantSabadell, DibuixantCastellar i USKTerrassa.

Poesia als parcs prendrà el relleu, el dissabte 11 de maig a les 18 h a La Pahissa del Marquet de les Roques (Sant Llorenç Savall). Serà un recital poètic amb Laia M. Llobera i Eduard Olesti i l’acompanyament musical de Víctor Álvarez, del Remei de Ca La Fresca (baix elèctric).

Parcs en concert es farà l’endemà, diumenge 12 de maig a les 12 h al pati del Marquet de les Roques (Sant Llorenç Savall) amb Ernest Crusats  i el grup Alosa com a artista convidat. També hi haurà una visita guiada opcional gratuïta al centre cultural i a les exposicions de la Pahissa del Marquet una hora abans del concert.

Per tancar el programa es farà la Nit d’estels el divendres 12 de juliol a partir de les 20 h, també a la Pahissa del Marquet de les Roques amb la xerrada acompanyada de diapositives “L’Univers que ens envolta”, a càrrec d’Inés Dibarboure. A partir de les 21 h està previst fer la observació de la Lluna, Saturn i Mercuri amb el telescopi i s’explicaran les constel·lacions amb un làser. Les places són limitades. Cal inscriure’s prèviament a la web de Viu el parc.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Sant Llorenç-Obac, Educació ambiental, Viu el parc, ODS,

Recursos

Viu el parcViu el parc