Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Sant Llorenç-Obac Amb l'objectiu de potenciar el treball en xarxa i incrementar el sentit de pertinença

En marxa una comunitat virtual de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

$urlFileEntry

CETSparcs.diba.cat. Autor: XPN

01/09/2020

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac posa en marxa la comunitat virtual CETSparcs.diba.cat de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), un nou recurs per a les entitats i empreses que treballen en l’àmbit del desenvolupament econòmic local sostenible. La iniciativa té l’objectiu de crear un espai de col·laboració i de xarxa que aporti una comunicació més fluida entre els integrants de la comunitat.

CETSparcs.diba.cat és un espai virtual de comunicació i treball col·laboratiu entre totes les persones que treballen en l’àmbit de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

L'eina vol oferir un conjunt de recursos per crear i compartir informació i coneixements, així com generar espais de debat en temàtiques que siguin de l’interès dels integrants de la comunitat per intercanviar experiències, dubtes i opinions.

L'objectiu és potenciar el treball en xarxa, incrementar el sentit de pertinença i remarcar el valor de la tasca que, en matèria de desenvolupament sostenible, s'està fent en l’àmbit del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Les empreses, entitats publiques, associacions i les administracions locals, ajuntaments i consells comarcals que formen part de l’àmbit territorial del Parc Natural que tinguin interès a ser membres de la comunitat ho poden ser comunicant-ho a través de l'adreça electrònica p.santllorenc.cets@diba.cat.

Podeu consultar més informació sobre la Carta Europea de Turisme Sostenible a la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona a la pàgina web Turisme sostenible als espais naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Diputació de Barcelona, Webs i butlletins digitals, ODS, general,

CookiesEU