Sant Llorenç-Obac
Al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Inscripcions obertes per al Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS)

$urlFileEntry

La Mola. Autor: XPN

15/05/2019

El proper dilluns 17 de juny de les 17 a les 19.30 h, l’edifici El Castell de Vacarisses acollirà el Fòrum Permanent per a la implementació de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Obert i gratuït, pot assistir-hi tota persona interessada, si bé cal inscriure’s prèviament.

En el Fòrum Permanent tindrà lloc el lliurament de plaques a les empreses adherides i a aquelles que han renovat la seva adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible durant l’any passat. Així mateix, es presentarà i validarà la feina realitzada durant el 2018 i es veurà com s’acara la feina fins a la fi del 2019. També es presentarà una proposta sobre la manera com els municipis podran formalitzar la seva participació en el projecte de la CETS.

El Fòrum Permanent tindrà lloc el proper dilluns 17 de juny de les 17 a les 19 h a l’edifici El Castell (c. Major, 3) de Vacarisses. La jornada és oberta a tothom i gratuïta si bé és necessari formalitzar la inscripció en el correu electrònic asensiogy@diba.cat.

Carta Europea de Turisme Sostenible

La Carta Europea de Turisme Sostenible és un reconeixement d'abast europeu, gestionat per la Federació Europarc, que assegura que l'ús turístic del Parc es desenvolupa de forma compatible amb la conservació del territori, tot minimitzant els impactes negatius que pot causar el turisme i contribuint al desenvolupament socioeconòmic local que aquesta activitat genera.

L'any 2011, tant el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac com el Parc Natural del Montseny van obtenir el reconeixement de la CETS. El 2017, els parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix s’hi van sumar.

Per a més informació sobre el desplegament de la Carta Europea de Turisme Sostenible al Parc Natural de Sant Llorenç i a la Xarxa de Parcs Naturals, podeu consultar la pàgina web Turisme sostenible als espais naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Sant Llorenç-Obac,