caes

Sant Llorenç-Obac També es va fer la ruta teatralitzada inclusiva

Les activitats familiars atrauen unes 170 persones a la Matinal de Viu el parc del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

13/05/2024

El diumenge 5 de maig, la Casa Nova de l'Obac, a Rellinars, va acollir la Matinal Viu el parc del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Va fer un dia esplèndid de primavera, i unes 170 persones es van apropar a participar de les activitats proposades a la matinal.

En arribar, els visitants es van trobar un munt d’activitats lúdiques familiars. D’una banda, "La capsa dels sentits", amb activitats a l'entorn natural de realització lliure per reflexionar sobre la nostra relació amb els espais naturals i activar els sentits, i de l’altra, tot un desplegament de jocs tradicionals, “Farcell de Jocs”, de Fefe i Cia.

A dalt d’un turonet, la Susagna Navó va crear un espai de conte per explicar històries als més petits. Durant tot el matí, uns trenta dibuixants dels grups d'urban sketchers Dibuixant Sabadell, Dibuixant Castellar i USk Terrassa varen dibuixar l'ambient de la festa, els tallers, la Casa Nova de l'Obac i el seu entorn.

Les famílies van gaudir de valent de totes les activitats i al finalitzar-les va començar l’espectacle “La maleta que sona”, amb animades cançons tradicionals, ball, elements escènics per incitar la participació del públic

Completant la Matinal, es va oferir la ruta teatralitzada inclusiva “Emboscada, un viatge pels sentits”. Se'n van fer dos passis, a les 11 h i 12.15 h, i hi van participar 19 i 32 persones respectivament. El passi de les 12.15 h va comptar amb interpretació en llengua de signes catalana (LSC). Hi van assistir 6 persones amb sordera.

compartir

Font de la informació: Fusic

Categoria: Educació ambiental, Sant Llorenç-Obac, Turisme sostenible, Educació ambiental, Viu el parc, ODS,

Recursos

Viu el parcViu el parc