Sant Llorenç-Obac
El podeu trobar als centres i punts d'informació i als equipaments

S'ha reeditat el Mapa de l'informador del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

$urlFileEntry

Detall del mapa. Autor: XPN

28/10/2019

El document compta amb un disseny nou i és de gran ajuda durant les sortides i excursions al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. El mapa identifica i situa les diverses carreteres, pistes, senders, equipaments i resta d'accessos i serveis de l'espai natural i conté informació sobre els itineraris senyalitzats i els centres i punts d’informació.

El mapa de l’informador del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac també ofereix consells útils sobre seguretat, l’ús de la bicicleta, la circulació motoritzada, què cal fer amb les deixalles, com ajudar a prevenir un incendi, animals de companyia i altres recomanacions. Així mateix, dedicada un espai al préstec de material adaptat, la implantació al Parc de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i el servei de tranport públic integrat Bus Parc.

Podeu trobar el nou mapa de l’informador a l'Oficina del Parc, centres i punts d'informació, pàgina web del Parc o bé descarregueu-vos-el en PDF. El document també s'ha editat en castellà, francès i anglès.

Nou desplegable

Si voleu completar els documents imprescindibles per planificar i gaudir al màxim les vostres visites al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, consulteu també el nou desplegable. Hi trobareu una selecció dels deu punts d’interès més rellevants de l’espai natural. En aquest enllaç el trobareu en diversos idiomes.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Sant Llorenç-Obac, Cartells i mapes,