Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Foix El termini acaba el 28 de febrer

Subvencions a associacions, agrupacions i empreses forestals, agrícoles i ramaderes i entitats culturals de l'àmbit de l'embassament del Foix

$urlFileEntry

Camps de conreu. Autor: XPN

02/12/2014

S'ha obert el termini perquè les associacions, agrupacions i empreses forestals dins l'àmbit del Pla especial de l'embassament del Foixpuguin sol·licitar subvencions. Les bases van ser publicades el 18 de novembre al BOPB i el termini de presentació sol·licituds és fins al 28 de febrer de 2015.

El període de realització de les activitats i actuacions subvencionades va de l'1 de gener al 31 de desembre de 20145. El Consorci hi destinarà un màxim de 8.000 euros. L'import màxim de la subvenció serà del 50% del cost de l'activitat i, en tot cas, no superarà els 3.000 euros.

Poden demanar subvencions les persones físiques i jurídiques que desenvolupin la seva activitat dins l'àmbit territorial d'actuació del Consorci del Parc del Foix i que siguin titulars o administradors de finques forestals, d'explotacions agrícoles o ramaderes o els propietaris de les finques on s'ubiquin explotacions incloses en aquest àmbit.

També en poden demanar agrupacions o associacions que integrin un conjunt d'explotacions i finques agrícoles i ramaderes incloses total o parcialment dins l'àmbit territorial d'actuació del Consorci. I les persones propietàries o arrendatàries d'habitatges situats en sòl urbanitzable i de primera residència d'aquest àmbit.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc del Foix

Categoria: Foix, general,

Tags: subvencions,