Montnegre-Corredor
És la darrera actuació del 2017

Els voluntaris planten pi pinyer i sembren aglà d'alzina surera al Parc del Montnegre i el Corredor

$urlFileEntry

Voluntària en acció. Autor: Cercle de Voluntaris

13/12/2017

El dissabte 2 de desembre, una vintena de voluntaris del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals es van apropar fins a l’Àrea d’Esplai del Corredor (dins el Parc del Montnegre i el Corredor) per plantar-hi 200 plançons de pi pinyer i sembrar-hi aglans d’alzina surera.

Amb la plantació d’aquests 200 plançons de pi pinyer i d’un bon grapat d’aglans d’alzina surera es col·labora amb la recuperació d’un bosc que, anys enrere, havia estat afectat per un incendi.

En arribar, els participants es van emportar una bona sorpresa... tot era ben blanc degut a les nevades de la tarda anterior. Tot i així, ni el fred ni la neu els van frenar a l’hora de dur a terme la tasca encomanada.

Un cop enllestida la plantació i sembra, els voluntaris van fer una passejada fins al Santuari del Corredor, on els esperava la Gemma, informadora del Centre d’Informació del Parc, qui va explicar la situació actual del Parc i els orígens del santuari, tot repassant el retaule que es troba a l’interior. Finalment, abans de tornar cap a casa, el grup va dinar a l’Àrea d’Esplai del Corredor.

La neu ha decorat l’última actuació del 2017. Ara arriben uns dies de descans i de família per carregar piles i força verda voluntària per al 2018!

Ben aviat us informarem sobre les propers accions de voluntariat del Cercle. Mentrestant, podeu veure la tasca feta tots aquests anys a la pàgina web, Facebook, Twitter i Instagram del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Cercle de voluntaris, Biodiversitat, flora, hàbitats, Educació ambiental, Recerca i seguiment, Gestió del medi,