Montseny | Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
Als parcs del Montnegre i el Corredor, Montseny i Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Aquesta tardor, descobreix les rutes teatralitzades inclusives

$urlFileEntry

'Camins', al santuari del Corredor. Autor: Oriol Clavera

07/09/2017

Entre setembre i novembre, s'han programat noves dates de les diverses rutes teatralitzades inclusives al Parc del Montnegre i el Corredor ('Camins'), Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny ('Aigua') i Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ('Natura'). L'activitat és gratuïta i oberta a tothom, si bé és necessari reservar prèviament.

Les rutes teatralitzades inclusives s'organitzen dins el marc del conveni de col·laboració entre l'Obra Social "la Caixa" i la Diputació de Barcelona i formen part de les activitats i serveis que treballen per facilitar l'accessibilitat de totes les persones als diversos espais protegits que formen la Xarxa de Parcs Naturals.

Estan plantejades per acollir tothom, petits i grans, si bé es facilita principalment l'accés i la participació de persones amb diversitat funcional. Per aquest motiu, existeix la possibilitat de comptar amb la presència d'un intèrpret de llenguatge de signes així com de demanar el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l'itinerari, serveis que cal indicar en el moment de fer la reserva.

Cal portar calçat adequat per caminar i roba adient per a l'època de l'any.

Calendari de rutes durant la tardor:

"Camins"

Itinerari "La plana del Corredor" (aquest itinerari no està adaptat, però per la configuració amable del terreny és fàcilment transitable), al Parc del Montnegre i el Corredor:

16 de setembre

15 d'octubre

"Aigua"

Itinerari adaptat de la font del Frare, vorejant la riera de Santa Fe, al Parc Natural del Montseny:

23 de setembre

21 d'octubre

"Natura"

Itinerari adaptat de la Casa Nova de l'Obac a l'Obac Vell, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac:

30 de setembre

28 d'octubre

25 de novembre

Les tres rutes exploren en diferents parades i amb personatges singulars els cincs sentits i donen vida al patrimoni natural, cultural i etnogràfic del seu entorn. “Camins”, “Aigua” i “Natura” reforcen una vinculació afectiva amb l'espai i en motiven una actitud de respecte mitjançant l'expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre. No te les perdis!

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental, Educació ambiental,