Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona
El termini per presentar la sol·licitud i la documentació acaba el 23 de març

Es publiquen al DOGC les bases de la convocatòria extraordinària de selecció de personal per al PVI 2018

$urlFileEntry

#pvidiba 2018. Autor: OTPMIF

09/03/2018

Les bases han estat publicades al DOGC el divendres 9 de març i, per tant, el termini per presentar la sol·licitud i documentació corresponent és el dia 23 de març del 2018. Enguany, no es fa cap prova pràctica, només, si s'escau, la de català i s'ha de presentar el currículum amb la documentació acreditativa dels aspectes valorables mèrits.

La convocatòria d'aquest procés selectiu de personal ha de proveir la borsa del Pla de Vigilància i Informació contra Incendis Forestals per tal de cobrir un total de 182 places d'informadors, 40 guaites i 27 operadors de comunicacions de la campanya 2018.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la pàgina web de la Diputació de Barcelona amb les referències: Guaita-Informador/a (S-01/18) i Operador/a de comunicacions (S-02/18).

Un cop les bases s'han publicat al DOGC el divendres 9 de març, hi ha un termini de 10 dies hàbils per presentar la sol·licitud i documentació corresponent i, per tant, el termini s'acaba el divendres 23 de març del 2018.

Enguany, no es fa cap prova pràctica, només, si s'escau, la prova de català, i s'ha de presentar el currículum amb la documentació acreditativa dels aspectes valorables (mèrits).

Es tracta de borses que substitueixen les anteriors, per tant, és condició indispensable per a qui desitgi treballar aquest estiu estar inscrit en aquesta convocatòria (independentment que ja ho estigués a la convocatòria anterior del 2016.

Accediu a la sol·licitud.

Podeu disposar de la informació actualitzada a la pàgina web www.diba.cat/incendis i a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #pvidiba.

compartir

Font de la informació: Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals (OTPMIF)

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Prevenció incendis, Oficina Tècnica de Prevenció d'Incendis, Biodiversitat, Diputació de Barcelona, Diputació de Barcelona,