Litoral | Garraf | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
Són una eina molt important de divulgació

Càmeres web per veure natura sense sortir de casa

$urlFileEntry

Youtube Astor Parc Serralada Litoral. Autor: XPN

14/04/2020

Volem compartir i ajudar a difondre un seguit de càmeres web i canals Youtube que ens permetran veure fauna sense sortir de casa.

A més de satisfer la nostra curiositat natural i gaudir del so directe que envolta cada càmera, aquestes plataformes (recomanacions del guarda del Parc de la Serralada Litoral, Jordi Ponce) són una eina molt important per conèixer-ne tot el procés de cria amb detalls sobre, entre d'altres, el nombre d'ous per posta, dates d'eclosió dels ous, supervivència i desenvolupament dels pollets, quantitat i nombre d'aportació de preses, rols dels adults, interacció amb altres espècies, problemes durant la cria, etc.

Les càmeres web en directe són les següents:

Seo/BirdLife - càmeres (xoriguer petit, òliba, voltor negre i falcó pelegrí).

Cigüeña Madrigal de las Altas Torres (cigonya blanca).

Canals Youtube dels rapinyaires de la Xarxa de Parcs Naturals

També aprofitem per convidar-vos a visitar els canals Youtube de l'àguila cuabarrada del Garraf, de l'astor del Parc de la Serralada Litoral i del falcó pelegrí del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Tots ells recopilen enregistraments fantàstics de diverses nidificacions al llarg dels anys.

Vols veure un linx en directe?

I una darrera recomanació: no us perdeu aquesta càmera web en directe que permet veure un linx en un centre de cria en captivitat. És espectacular.

Esperem que tots aquests recursos us ajudin a passar una mica millor aquests dies de confinament i de #joemquedoacasa.

compartir

Font de la informació: Jordi Ponce / Parc de la Serralada Litoral

Categoria: Educació ambiental, Litoral, Garraf, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Vídeos, Educació ambiental, Àguila cuabarrada, Biodiversitat, fauna, vertebrats, ocells, mamífers, hàbitats, Recerca i seguiment, Divulgació, Vídeos, Webs, ODS,