Xarxa de Parcs Naturals
Presentació de projectes fins al 24 de juliol

Convocatòria dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals 2018 de la Diputació de Barcelona

$urlFileEntry

Vehicles ADF a Vacarisses. Autor: Diputació Barcelona

10/07/2018

La Diputació de Barcelona ha publicat la convocatòria de la 22a edició dels Premis de Prevenció d’Incendis Forestals, a la qual es poden presentar les Associacions de Defensa Forestal (ADF) de la demarcació de Barcelona per projectes de sensibilització i accions de planificació en la prevenció d’incendis.

Els candidats hauran de presentar tota la documentació requerida mitjançant un formulari específic disponible a la pàgina web de la Diputació de Barcelona fins al 24 de juliol de 2018.

En aquesta edició en convoquen el Premi Jordi Peix i Massip, per a un projecte d’informació i sensibilització per a la prevenció d’incendis forestals; el Premi Rossend Montané, per a un projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d’incendis, i el Premi Honorífic Joaquim Maria de Castellarnau, per reconèixer la trajectòria d’una persona en relació amb la prevenció d’incendis.

Als premis Jordi Peix i Massip i Rossend Montané, dotat cadascun d’ells amb 11.000 euros, poden presentar-se projectes realitzats en col·laboració entre diverses ADF. El Premi Honorífic Joaquim Maria de Castellarnau està dotat amb un trofeu commemoratiu, i amb ell es vol reconèixer la trajectòria d’una persona que amb les seves iniciatives hagi contribuït a la prevenció d’incendis forestals.

D’acord amb les bases de la convocatòria, una ADF no podrà guanyar la mateixa categoria de premi en dues edicions consecutives.

La candidatura s'ha de presentar electrònicament mitjançant aquest formulari específic.

L'acte de lliurament dels Premis de Prevenció d’Incendis Forestals 2018 tindrà lloc el dissabte 10 de novembre al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

 

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona / OTPMIFDA

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Prevenció incendis, Oficina Tècnica de Prevenció d'Incendis,