Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona | Parc Fluvial Besòs
Recull tota la informació de les activitats, equipaments, serveis, el temps, notificacions, etc.

Descarregueu-vos 'Parcs Naturals', l'app amb tota la informació i serveis de la XPN

$urlFileEntry

Avatar de l'app. Autor: XPN

17/02/2020

Ja us heu instal·lat l'aplicació 'Parcs Naturals' per a telèfons mòbils i tauletes que aplega onze espais naturals de la XPN? Tindreu a l'abast tota la informació del Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d’Olèrdola, Parc del Foix i Parc Fluvial del Besòs.

Aquesta única app recull tota la informació d'onze espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals. És gratuïta, ofereix els continguts en català i en castellà i està disponible tant a Google Play (dispositius Android) com a Apple Store (dispositius iOS) sota el nom "Parcs Naturals".

L’app té un menú d’accés a tots els parcs. Quan s’instal·la per primera vegada, apareix un tutorial d’ús. En el menú navegable de les diverses aplicacions trobareu tota la informació necessària per visitar l'espai natural escollit: la relació d'equipaments, serveis i itineraris més importants, zones d'acampada i esbarjo, aparcaments, punts d'informació i dades de contacte amb els gestors dels parcs, estat del temps, i avisos i alertes que arriben als dispositius per mitjà de notificacions push, etc.

També hi trobareu referències a restaurants i allotjaments així com una àmplia oferta d'activitats culturals gràcies a les seccions de notícies i agenda.

L'app "Parcs Naturals" us permetrà gaudir encara més de la vostra estada a la Xarxa de Parcs Naturals.

La posada en servei d'aquestes aplicacions és una aposta de la Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, per les noves tecnologies i perquè la demarcació de Barcelona esdevingui un territori smart.

Observacions importants

Aquells usuaris que teníeu l’app del Parc Natural del Montseny instal·lada en els vostres dispositius mòbils, només caldrà que l’actualitzeu i, automàticament, se us carregarà la nova app i l’avatar de Parcs Naturals.

Aquells qui tinguéssiu instal·lada l’app de qualsevol altre parc, haureu d’eliminar-la ja que quedarà descatalogada dels mercats i caldrà que us descarregueu l'app "Parcs Naturals".

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Parc Fluvial del Besós, Guilleries-Savassona, Marina, Litoral, Montesquiu, Foix, Garraf, Montnegre-Corredor, Olèrdola, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Parc Fluvial del Besòs, Biodiversitat, Educació ambiental, Divulgació, Aplicacions, Diputació de Barcelona, Parc Fluvial Besòs, ODS,