Montseny | Xarxa de Parcs Naturals
Amb informació sobre musaranyes, eriçons, lirons, talpons, ratolins i ratpenats

Una miniguia aplega els petits mamífers de Catalunya

$urlFileEntry

Detall de la portada. Autor: Toni Llobet

28/05/2020

Amb il·lustracions de Toni Llobet i textos de Carles Flaquer i Ignasi Torre, Petits mamífers: insectívors, rosegadors i ratpenats de Catalunya és la primera guia que inclou totes les espècies de petits mamífers de Catalunya i complementa la guia de grans mamífers que ja forma part de la col·lecció.

Publicada a Cossetània Edicions dins la col·lecció 'Miniguia de camp', Petits mamífers: insectívors, rosegadors i ratpenats de Catalunya aplega musaranyes, eriçons, lirons, talpons, ratolins i ratpenats i inclou informació actualitzada sobre cada espècie, així com detalls sobre els seus hàbitats i ecologia.

En cada làmina s’hi il·lustren les espècies, que s’acompanyen d'un petit text divulgatiu i d’unes icones amb informació complementària per facilitar-ne la localització i la identificació.

Els autors

Toni Llobet François, artista i naturalista i l’autor de nombrosos materials de divulgació i educació ambientals, és el responsable de les il·lustracions i els científics Carles Flaquer i Ignasi Torre, dels textos. Ambdós són biòlegs adscrits al Museu de Ciències Naturals de Granollers i experts en ratpenats (Flaquer) i rosegadors i insectívors (Torre).

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Cossetània Edicions

Categoria: Montseny, Llibres, revistes i CD, Educació ambiental, Xarxa de Parcs Naturals, Notícies d'arreu, Biodiversitat, fauna, vertebrats, mamífers, Educació ambiental, Divulgació, Publicacions, ODS,