Montseny | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona
Podrà gaudir d'una estada d'un nit per a dues persones en un establiment acreditat amb la CETS

El concurs 'Quant saps dels nostres parcs?' ja té guanyador

$urlFileEntry

Jordi Català amb el diputat Calderer. Autor: Diputació Barcelona

14/12/2017

Jordi Català Vilanova és el guanyador del concurs 'Quant saps dels nostres parcs?', organitzat per la Xarxa de Parcs Naturals a través de les diversos pàgines corporatives de Facebook.

El guanyador ha resultat escollit per sorteig entre els participants que van respondre correctament (367 d’un total de 527 participants) les sis preguntes sobre la Xarxa de Parcs Naturals (XPN) des de la plataforma Easy Promos.

El premi, que ha lliurat el dimarts 12 de desembre al migdia el diputat adjunt d'Espais Naturals, Jesús Calderer, consisteix en una estada d’una nit amb esmorzar per a dues persones a La Morera, allotjament de turisme rural situat al municipi del Brull, dins el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.

L’allotjament està acreditat amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació de qualitat que atorga la Federació Europarc.

Per a més informació sobre les empreses acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible a diversos parcs de la XPN podeu consultar la pàgina web següent.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Xarxa de Parcs Naturals, Diputació de Barcelona, Diputació de Barcelona,