caes

Xarxa de Parcs Naturals Serà el 21 d’octubre de les 18 a les 21 h

Els observatoris de la Xarxa de Parcs Naturals celebren el Dia Internacional d'Observació de la Lluna amb activitats a l'entorn de l’Observatori de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell

13/09/2023

Amb motiu del Dia Internacional d’Observació de la Lluna, que se celebra el 21 d’octubre, els sis equipaments astronòmics de la Xarxa de Parcs Naturals organitzen un seguit de tallers per a tota la família. Serà entre les 18 i les 21 h a l’entorn de l’Observatori de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell. Les activitats són gratuïtes, però cal inscriure-s'hi prèviament

Els tallers que es faran són una maqueta de l’Apollo 11 i llançament d’un coet d'aigua, a càrrec d’Astrofels, Agrupació Astronòmica de Castelldefels; les fases de la Lluna (3 passis), a càrrec de l’Observatori Astronòmic de Castelltallat; un experiment sobre els cràters de la Lluna, a càrrec de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell; i la maqueta Terra/Lluna, a càrrec de l’Observatori Astronòmic del Parc del Garraf.

A més, hi haurà l'espectacle teatral "La Nena que volia anar a la Lluna", que es farà a l’auditori de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell (4 passis), a càrrec del Planetari del Museu de Ciències Naturals de Granollers.

Durant tota la jornada es podrà observar la lluna, que estarà creixent i es trobarà sobre el 42 %, amb telescopis a l’exterior. També hi haurà un servei de degustació i venda de productes Parc a taula.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, ODS,