Xarxa de Parcs Naturals
Va cloure el 7è seminari de formació contínua 'La vida a la cinglera'

Els voluntaris comencem l'any amb una xerrada sobre els cingles i cingleres de Catalunya

$urlFileEntry

Cartell de la xerrada. Autor: Cercle Voluntaris

27/01/2020

El dimarts 21 de gener van començar les activitats del Cercle de Voluntaris amb una xerrada a l’Edifici del Vagó, al recinte de l’Escola Industrial (Barcelona)a càrrec del fotògraf Salvador Solé.

Durant un hora, els assistents van gaudir d'una immersió en el món de la fotografia gràcies a les explicacions de Salvador Solé, fotògraf amb quaranta anys d’experiència, naturalista i col·laborador del SEO Birdlife.

Cadascuna de les imatges que Solé va presentar van traslladar el públic no només als cingles i cingleres de Catalunya, sinó també a diferents zones muntanyoses catalanes com, per exemple, l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, el Cap de Creus, el Parc Natural del Cadí-Moixeró o el Pedraforca, entre d’altres.

També es va parlar a propòsit de molts dels habitants d’aquests indrets: mamífers com l’isard o la cabra salvatge; aus com el pela-roques, la merla blava, la merla roquera i carronyaires com l’aufrany, el voltor i el majestuós trencalòs. Tot això, acompanyat d’unes explicacions properes i entenedores per a tothom. 

Amb aquesta xerrada es va donar per tancat el setè seminari de formació contínua anomenat “La vida a la cinglera” que es va iniciar el 2019.

compartir

Font de la informació: Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Xarxa de Parcs Naturals, Relleu, Paisatge, Educació ambiental, Cercle de voluntaris, Biodiversitat, Geologia, flora, fauna, hàbitats, Educació ambiental, Divulgació, Ponències, ODS,