Xarxa de Parcs Naturals
Cal respondre correctament totes les preguntes

Guanya un cap de setmana a la natura amb el concurs 'Coneixes els nostres parcs?'

$urlFileEntry

Concurs 'Coneixes els nostres parcs?'.
Autor: Diputació de Barcelona

16/06/2020

La Xarxa de Parcs Naturals organitza, entre el 16 de juny i el 29 de juny del 2020, el concurs 'Coneixes els nostres parcs?' a la plataforma Easypromos per promocionar les xarxes socials. Entre els participants que encertin tots els resultats se sortejarà un cap de setmana a la natura per a dues persones.

L’objectiu del sorteig "Coneixes els nostres parcs?" és donar a conèixer la gestió dels parcs de la Xarxa de Parcs Naturals, incrementar la interacció amb els seguidors i promocionar els comptes corporatius d'Instagram @xarxadeparcs i Facebook @xarxadeparcsn. En el concurs hi poden participar majors de divuit anys residents a Espanya i amb perfil a la xarxa social Instagram i/o Facebook, ja que es demana que en siguin seguidors.

Per jugar, cal contestar sis preguntes relatives a la fauna i flora, biodiversitat, educació ambiental i turisme sostenible a la Xarxa de Parcs Naturals a través de la plataforma Easypromos. Per completar la participació, cal respondre totes les preguntes correctament. Si es comet algun error, es pot tornar a començar.

El premi serà una estada d'una nit amb allotjament, sopar i esmorzar i dues activitats guiades per a dues persones en un equipament d’algun parc de la Xarxa de Parcs Naturals. La data màxima per gaudir del premi serà l’11 de desembre del 2020.

Es realitzarà un sorteig entre tots els participants a través de la plataforma Easypromos, que triarà de forma automàtica el guanyador entre tots els participants que hagin respost bé les sis preguntes. Dos dies hàbils després de la finalització del sorteig, la Diputació de Barcelona es comunicarà amb el guanyador mitjançant un missatge privat a Instagram o a Facebook.

El guanyador haurà de posar-se en contacte amb l’organització del sorteig en el termini de 72 hores després de rebre aquest missatge privat a Instagram o a Facebook mitjançant un correu electrònic a xarxessocials@diba.cat, en el qual confirmarà la seva voluntat d’acceptar el premi, facilitarà el seu nom d’usuari a Instagram o a Facebook, el seu nom i cognoms, el DNI o document d’identificació i un telèfon de contacte. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

El concurs finalitza el 29 de juny.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Webs i butlletins digitals, Biodiversitat, Divulgació, Webs, Diputació de Barcelona,