Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals Gaudirà d'una estada d'un nit per a dues persones en un establiment acreditat amb la CETS

El concurs 'Coneixes els nostres parcs?' ja té guanyadora

$urlFileEntry

Cal Carter. Autor: Hugo Loriente

03/07/2020

Laura Oriol Wenceslao és la guanyadora del concurs ‘Coneixes els nostres parcs?', organitzat per la Xarxa de Parcs Naturals entre els dies 16 i 29 de juny a través de les seves xarxes socials. Oriol podrà gaudir d'una nit amb allotjament, sopar i esmorzar i dues activitats guiades per a dues persones a Cal Carter, un equipament acreditat amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) ubicat a Mura, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

La guanyadora ha resultat escollida per sorteig entre tots els participants que han respost correctament les sis preguntes sobre fauna i flora, biodiversitat, educació ambiental i turisme sostenible a la Xarxa de Parcs Naturals a través de la plataforma Easypromos.

El premi ha consistit en una nit amb allotjament, sopar i esmorzar i dues activitats guiades per a dues persones a Cal Carter, equipament acreditat amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), situat a Mura, dins el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Per a més informació sobre les empreses acreditades amb la CETS a diversos parcs de la Xarxa de Parcs Naturals, podeu consultar la pàgina web Turisme sostenible als espais naturals.

L’objectiu del concurs "Coneixes els nostres parcs?" ha estat ajudar a donar a conèixer, per una banda, la gestió dels parcs de la Xarxa de Parcs Naturals i, per l’altra, els comptes corporatius d'Instagram @xarxadeparcs i Facebook @xarxadeparcsn i incrementar la interacció amb els seguidors.

Moltes felicitats a la guanyadora i moltes gràcies als qui heu participat!

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Sant Llorenç-Obac, Educació ambiental, Webs i butlletins digitals, Xarxa de Parcs Naturals, general,