Montseny | Collserola | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona
Hi trobareu també els espectacles dels cicles anteriors

Torneu a gaudir dels recitals 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2019' al canal Youtube

$urlFileEntry

Recital a Sant Llorenç. Autor: XPN

13/01/2020

Entre el 2 de maig i el 24 de novembre del 2019 va tenir lloc la quinzena edició del cicle de recitals poeticomusicals Poesia als parcs. Lletres i paisatges. Si voleu tornar a veure qualsevol dels espectacles, ara podeu fer-ho en el canal Youtube de què disposa el programa. El canal hostatja també els recitals de les edicions anteriors.

Com és habitual, Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2019 va fer arribar la música i la poesia al Parc de la Serralada de Marina, Parc de la Serralada Litoral, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Parc del Castell de Montesquiu, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, Parc del Garraf, Parc del Foix i Parc Natural de la Serra de Collserola.

Així mateix, més enllà de la Xarxa de Parcs Naturals, es van oferir espectacles al Parc Natural de l’Alt Pirineu, el Parc Natural de la Serra de Montsant i el parc agermanat de l’illa de Sardenya, Parc Nacional de l’Asinara, i el Parc de Port del Comte, a la ciutat sarda de l'Alguer.

En definitiva un total de setze recitals que van aplegar més d'una vintena de poetes (entre ells, Enric Casasses, Maria Cabrera, Àlex Susanna, Míriam Cano, Martí Sales, Jaume C. Pons Alorda, Perejaume o Carles Rebassa), músics (Christos Barbas, Lu Rois, Didach Rocher, VerdCel o Panotxa) i el clown Marcel Gros. Trobareu més informació al programa [PDF].

Com a novetat, el cicle del 2019 va començar amb una festa de presentació al Pati Manning, Centre d'Estudis i Recursos Culturals a Barcelona i alguns dels espectacles van inscriure's en els actes de commemoració de l'Any Joan Brossa amb motiu del centenari del naixement de l'artista.

Poesia als parcs. Lletres i paisatges és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i s'emmarca dins el programa cultural Viu el parc de la Xarxa de Parcs Naturals. Els darrers anys ha estat coordinat per Tramoia Cultura.

Des de l'any 2004, aquest cicle ajuda a difondre la poesia com una expressió artística lligada a la natura i, especialment, als espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals i d'altres de fora de Catalunya. L'accés als recitals és lliure i gratuït. 

A més a  més del canal Youtube, podeu trobar tota la informació a la pàgina web i al Facebook de Poesia als parcs.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Collserola, Educació ambiental, Poesia als Parcs, Guilleries-Savassona, Marina, Litoral, Montesquiu, Foix, Garraf, Montnegre-Corredor, Olèrdola, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Vídeos, Educació ambiental, Poesia als parcs, Viu el parc, Diputació de Barcelona,