Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona
El dijous 23 de gener a l'Espai Francesca Bonnemaison (Barcelona)

Jornada 'Davant del repte climàtic: moviment juvenil i educació ambiental'

$urlFileEntry

Imatge de la jornada. Autor: Medi Ambient

12/01/2020

Amb motiu del Dia Mundial de l'Educació Ambiental (que se celebra cada 26 de gener), i dins del pla de treball conjunt de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, el proper dijous 23 de gener s'ha organitzat una jornada sobre el paper de l'educació ambiental en l'escenari de l'emergència climàtica i dels moviments juvenils que hi estan vinculats.

La trobada, que començarà a les 9 i acabarà a les 14 h, s'estructura en una ponència marc de Jaume Funes i dues taules de debat. Per una banda, la taula rodona "Canvia el clima. Canvia la generació", integrada i conduïda per joves lligats a l'activisme climàtic com Maria Marcet (Fridays for Future), Ria Jabbour Hernández (Rebel·lió o Extinció), Xavier Masramon (Reserva de la Biosfera del Montseny) i Joan Grivé (@sir.joan, instagramer) i moderada per Cristina Giménez (Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta).

Per una altra, la taula rodona "Per entendre el canvi" amb els experts de la comunicació i  la participació ambiental següents: Cori Calero (periodista), Enric Pol (catedràtic de Psicologia Social i Ambiental, UB), Ismael Peña (professor universitari i investigador), Olga Margalef (investigadora del CREAF) i, moderant, Evelyn Segura, periodista i divulgadora ambiental.

Clourà la jornada una activitat d'intercanvi amb tots els ponents i el públic, amb el suport del facilitador gràfic Yorgos Konstantinou.

La jornada s'adreça principalment a tècnics municipals i professionals de l'educació ambiental. En aquest enllaç podeu consultar i descarregar-vos el programa.

Inscripcions aquí

compartir

Font de la informació: Gerència de Serveis de Medi Ambient

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Notícies d'arreu, Diputació de Barcelona, Diputació de Barcelona, ODS,