Selector d'idioma

CAESEN

Capçalera

Publicador de continguts

Montseny | Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona
Projecte liderat per la Diputació de Barcelona

Jornada tècnica sobre els primers resultats del projecte europeu Life Clinòmics

$urlFileEntry

Responsables del projecte. Autor: Diputació Barcelona

22/03/2018

El dijous 15 de març s’ha celebrat a Sant Sadurní d’Anoia la primera trobada de les meses territorials del projecte europeu Life Clinòmics, liderat per la Diputació de Barcelona, sobre estratègia i accions per a l’adaptació al canvi climàtic en els tres territoris que conformen el projecte: el Penedès, el Montseny i les Terres de l’Ebre. La trobada va comptar amb la participació del diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent.

Aquesta primera sessió es va realitzar sota la coordinació logística del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i va comptar amb la participació dels membres de les meses territorials i sectorials dels tres territoris, així com dels seus beneficiaris i experts que col·laboren amb el projecte.

La trobada va comptar amb una presentació de l’estratègia empresarial per fer front al canvi climàtic a càrrec de Damià Deas i Gual, gerent i enòleg de Caves Vilarnau, així com una exposició de la visió de les meses territorials d’Adaptació al Canvi Climàtic del Montseny, les Terres de l’Ebre i l’Alt Penedès, a càrrec dels seus responsables.

La trobada va suposar també una posada en comú de l’activitat de les meses des de la seva constitució i també el debat d’un dels documents centrals del projecte com és l’estratègia per a l’adaptació al canvi climàtic als territoris i sectors en què intervé Life Clinòmics.

compartir

Font de la informació: Diputació de Barcelona

Categoria: Hidrologia, Divulgació, Biodiversitat, Gestió del medi, Meteorologia, Normativa, Diputació de Barcelona, hàbitats, Montseny, Recerca i seguiment, Atmosfera, Xarxa de Parcs Naturals, Diputació de Barcelona, general,