Montseny | Xarxa de Parcs Naturals
Fins al 15 de febrer. L'entrada és lliure

El recinte de l'Escola Industrial acull l'exposició sobre el tritó del Montseny

$urlFileEntry

Reproducció a escala del tritó. Autor: XPN

28/01/2019

Fins al 15 de febrer podeu descobrir l'exposició 'El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny!' a la planta baixa del recinte de l'Escola Industrial, Edifici del Rellotge, al c. del Comte Urgell, 187 (Barcelona).

Amb el títol "El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny!", aquesta mostra està formada per vuit plafons informatius i una reproducció a escala del tritó del Montseny que ajuden a conèixer de prop aquesta espècie, un endemisme dels torrents del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny.  

L’exposició recorrerà, entre d'altres indrets, els divuit municipis del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i, fins al moment, ja ha visitat el Brull, Viladrau, Fogars de Montclús, Riells i Viabrea i Gualba. En aquest enllaç podeu descarregar-vos tota la informació dels plafons de la mostra.

Per a més informació sobre el projecte i el calendari d'itineràncies de l’exposició podeu consultar la pàgina web Life Tritó Montseny així com el canal de Twitter @LifeTrito i el canal Youtube propi.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Xarxa de Parcs Naturals, Paisatge, Educació ambiental, Biodiversitat, Hidrologia, fauna, vertebrats, amfibis, hàbitats, Educació ambiental, Recerca i seguiment, Divulgació, Exposicions,