Xarxa de Parcs Naturals
El 21 i 22 d'octubre al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB)

La Xarxa de Parcs Naturals participa en el I Congrés sobre el dret a l'autonomia personal

$urlFileEntry

Detall dels pòsters presentats. Autor: XPN

10/11/2019

Els dies 21 i 22 d’octubre, va tenir lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) el I Congrés sobre el dret a l’autonomia personal. Discapacitat física i orgànica. Envelliment i cronicitat. La Gerència de Serveis d'Espais Naturals va participar-hi amb la presentació del pòster 'Espais naturals protegits accessibles i itineraris periurbans saludables'.

Un dels objectius del Congrés va ser aconseguir que totes les persones puguin desenvolupar-se i exercir amb llibertat i en igualtat de condicions totes les decisions de la seva vida i fomentar, d'aquesta manera, la inclusió social i l’autonomia personal durant el seu cicle vital, des de la infància fins a la maduresa.

La Gerència de Serveis d’Espais Naturals va participar-hi amb la presentació d’un pòster dins d’una secció específica del Congrés. El pòster, amb el títol “Espais naturals protegits accessibles i itineraris periurbans saludables”, tenia com a objectiu donar notorietat a aquestes iniciatives dins d’un sector social potencialment interessat.

A l'esdeveniment van participar més de quatre-centes persones, entre elles professionals de la sanitat, sector assistencial, arquitectura, mobilitat i tecnologia, persones amb discapacitat, estudiants, entitats del tercer sector i representants de les institucions.

Accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals

Per a més informació sobre les diverses activitats, programes i materials, rutes i passejades accessibles existents a la Xarxa de Parcs Naturals encaminades a facilitar l'accés al medi natural a les persones amb discapacitats, podeu consultar la pàgina web Accessibilitat a la XPN.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Xarxa de Parcs Naturals, Accessibilitat als parcs, Diputació de Barcelona, ODS,