caes

Altres També van oferir un taller de poesia als alumnes del Liceo Classico Giuseppe Manno

Maria Callís i Josep Pedrals reciten a l'Alguer, dins el cicle Poesia als parcs

01/10/2023

Josep Pedrals i Maria Callís van participar al recital poètic Poesia als parcs que es va celebrar a la ciutat de l’Alguer, Sardenya, el diumenge 24 de setembre al centre històric d’aquesta ciutat, a la plaça Pino Piras, amb una setantena de persones entre el públic.

A la proposta també hi va participar el poeta alguerès Antonello Colledanchise, que va combinar poesia i cançons en alguerès i acompanyat pel seu guitarró.

Maria Callís va recitar poemes del seu llibre La ciutat cansada (Proa, 2017) i algun poema escrit durant la seva estada de recerca lingüística al voltant de la llengua algueresa a la mateixa ciutat de l’Alguer uns anys enrere. Pedrals va compaginar poemes del la seva àmplia bibliografia.

Els tres artistes van coincidir també al taller de poesia catalana i algueresa, realitzat dos dies abans, el divendres 22 de setembre, amb un grup d’uns quaranta alumnes de secundària al centre educatiu Liceo Classico Giuseppe Manno, amb la participació de la professora Marianna Soggiu.

Després de la cia anual del Poesia als parcs amb l'Alguer, el cicle continua fins a ​​​​​​​l 12 de novembre amb més recitals als parcs i espais naturals de la Xarxa de Parcs Naturals. Tota la informació es pot consultar a la web del cicle.

compartir

Font de la informació: Tramoia Produccions Culturals

Categoria: Educació ambiental, Altres, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc, Educació ambiental, Poesia als Parcs,