Xarxa de Parcs Naturals
El darrer concert del cicle serà l'1 de desembre al Parc del Garraf

Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània es presenta a la 22a Fira Mediterrània de Manresa

$urlFileEntry

Presentació. Autor: XPN

27/10/2019

La Fira Mediterrània de Manresa, un mercat d’espectacles que s’ha convertit en una referència obligada, va néixer fa vint-i-dos anys amb la voluntat de donar a conèixer la cultura popular i tradicional i de dotar-se de les millors eines per treballar a favor de la internacionalització.

El cicle Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània va ser presentat el dissabte 11 d’octubre a la 22a Fira Mediterrània de Manresa com a projecte cultural de la mà de la gerència d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i de la productora QADAR, que l’ha dut a terme.

Les experiències de la gestió d’equipaments com Vallgrassa, Centre Experimental de les Arts, i de cicles com Poesia als parcs. Lletres i paisatges o Òpera als parcs posen de manifest el extraordinari lligam existent entre la cultura i la natura.

Aquest any, amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura als espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals i amb la idea d’incorporar la música mediterrània com a una expressió que pot aprofundir els vincles existents entre les persones i el territori, així com entre els espais naturals protegits de la Mediterrània

La proposta Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània s’ha concretat en cinc concerts, dels que ja se n'han celebrat quatre i que han recorregut el Parc de la Serralada de Marina, Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el Parc d'Olèrdola, amb musiques provinents de Síria, Itàlia, el Marroc i Catalunya.

Últim concert del cicle

El darrer concert, que tancarà aquest cicle, serà el proper 1 de desembre al Parc del Garraf, a l’Escola de Natura Can Grau (Olivella), amb la participació de Dj Click (França & Moldàvia - música fusió balcànica).

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Parc a taula, Poesia als Parcs, Xarxa de Parcs Naturals, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,