Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona El termini per participar-hi finalitza el 4 de maig

Oberta la convocatòria dels Premis Parc a taula 2021 per a empreses adherides al programa

Josep Massana, escultor i autor del distintiu dels <br />Premis Parc a taula. Autor: Parc a taula

Josep Massana, escultor i autor del distintiu dels
Premis Parc a taula. Autor: Parc a taula

14/04/2021

Parc a taula convoca una nova edició dels Premis Parc a taula amb l’objectiu de distingir aquelles empreses adherides al programa que contribueixen a posar en valor la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

L'edició d’enguany dels Premis Parc a taula té quatre modalitats: Premi al Plat Parc a taula, Premi a l’Experiència Parc a taula, Premi a la cooperació o participació i Premi a la millora del Territori Parc a taula. 

​​​​​​​Els projectes que s’hi presentin han d’estar impulsats o participats per les empreses adherides al programa Parc a taula, en execució en el moment de la convocatòria o finalitzats en els darrers dotze mesos i que tinguin impacte en alguns dels noranta-vuit municipis que conformen el Territori Parc a taula.

El Premi és un distintiu a mode de reconeixement, obra de l’escultor Josep Massana, i l’oportuna difusió amb els recursos comunicatius propis de la Diputació de Barcelona.

Candidatures fins al 4 de maig

Les candidatures les poden presentar les mateixes empreses del programa Parc a taula, a títol propi o a proposta de tercers amb un escrit de representació. El termini de sol·licitud és el dimarts 4 de maig. Les empreses que tinguin dificultats en el tramitació de la sol·licitud mitjançant la seu electrònica de la Diputació de Barcelona poden demanar ajuda a parcataula@diba.cat.

La gastronomia com a fil argumental

Parc a taula és un programa de desenvolupament sostenible promogut per la Diputació de Barcelona que pretén destacar els valors naturals, culturals i paisatgístics de la Xarxa de Parcs Naturals, utilitzant la gastronomia com a fil argumental i implicant els productors, elaboradors, cellers, allotjaments i restaurants arrelats al territori.

compartir

Font de la informació: Parc a taula

Categoria: Parc a Taula, Xarxa de Parcs Naturals, Diputació de Barcelona, Parc a taula, Diputació de Barcelona, ODS, Parc a taula,

CookiesEU

La teva privacitat és la nostra prioritat

Per protegir la teva intimitat, abans de continuar volem assegurar-nos que saps que, tant nosaltres com els nostres col·laboradors, utilitzem algunes “cookies” a la web per a facilitar-te l’ús:

  • Pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques, amb les que no es recull informació dels usuaris ni es registren les adreces IP d’accés.
  • Pròpies i de tercers per a garantir el funcionament bàsic, com la sessió d'usuari, i aspectes de personalització, com l'idioma de les nostres pàgines.
    Guardem l’acceptació de cookies durant 30 dies per a millorar l’experiència de navegació. Recorda que pots eliminar les cookies del teu navegador.
  • De tercers per mostrar-te informació de les nostres xarxes socials, com Facebook, Twitter, YouTube, etc. A l’accedir a aquests llocs web podràs decidir si acceptes o no les seves polítiques de privacitat i de cookies.

Més informació