Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Xarxa de Parcs Naturals Una vuintantena de persones van seguir el seminari

Parc a taula, experiència inspiradora en el seminari en línia organitzat pel Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter

$urlFileEntry

Instant del seminari. Autor: Parc a taula

15/06/2020

El dimecres 10 de juny i en el marc del seminari en línia organitzat pel Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter (acreditat amb la Carta Europea de Turisme Sostenible des del 2016), el programa Parc a taula es va presentar com una bona pràctica que pot inspirar altres territoris. La proposta va ser seguida per una vuitantena de persones provinents tant del sector públic com del sector privat.

En el seminari en línia del dimecres 10 de juny, una vuitantena de persones provinents dels sectors públic i privat van poder conèixer algunes experiències inspiradores com les que es desenvolupen al Parc du Luberon, Parc de Port Cros, Parc de l'Avesnois, Parc Natural dels Ports i Parc Natural del Montseny.

Projectes estratègics per al desenvolupament local del territori

En concret, es van identificar dos projectes estratègics per al desenvolupament local del territori. Per una banda, Xavier Roget va presentar Parc a taula, el programa de desenvolupament econòmic que promou la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i que destaca, mitjançant la gastronomia, la producció artesanal i la viticultura de proximitat i de qualitat, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels espais de la Xarxa de Parcs Naturals.

Matteo Perrone, per altra banda, va parlar de l’experiència del Parco Nazionale delle Cinque Terre. La presentació del procés de treball a seguir per a la renovació del Pla d’acció de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) va cloure el seminari en línia. 

Una vegada més, una experiència promoguda per la Gerència d’Espais Naturals com és Parc a taula es va mostrar com una bona pràctica que pot inspirar altres territoris.

compartir

Font de la informació: Parc a taula

Categoria: Parc a Taula, Diputació de Barcelona, Parc a taula, Parc a taula, Xarxa de Parcs Naturals, ODS, general,

CookiesEU