Montseny | Guilleries-Savassona | Marina | Litoral | Montesquiu | Foix | Garraf | Montnegre-Corredor | Olèrdola | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals | Parc Fluvial Besòs
Apleguen totes les activitats, equipaments, rutes, notícies, avisos, el temps, etc.

Planifiqueu les vostres visites als parcs amb les app 'Itineraris Parcs' i 'Parcs Naturals'

$urlFileEntry

Aplicacions mòbils de la Xarxa de Parcs Naturals.
Autor: Oriol Clavera

26/06/2020

Descarregueu-vos les app 'Itineraris Parcs' i 'Parcs Naturals' per gaudir de tota la informació dels espais naturals i parcs de la Xarxa de Parcs. De manera fàcil i senzilla podreu planificar les vostres sortides i visites a la natura així com consultar 220 itineraris senyalitzats i més de 650 punts d’interès, els equipaments, notícies, agenda d’activitats, avisos o el temps dels parcs. Gratuïtes, estan disponibles per a Android i iOS.

L’app ‘Itineraris Parcs’ aplega més de 220 itineraris i 650 punts d'interès d’arreu dels parcs i espais naturals de la Xarxa de Parcs Naturals. La darrera versió d’aquesta app, a més, inclou novetats com la descàrrega de tracks, un nou control de capes (amb capa de l'ICGC), la visualització d'imatges millorada i l'adaptació de la realitat augmentada a les darreres versions d'Android.

Gràcies a aquestes millores, l’app us ajudarà encara més a planificar els vostres itineraris senyalitzats, descobrir un munt de racons emblemàtics dels parcs i conèixer els elements rellevants del seu patrimoni natural, cultural i històric. Cada itinerari disposa d'una fitxa descriptiva, mapa, durada en temps i en quilòmetres, perfil topogràfic i fitxers multimèdia relacionats amb la ruta com ara vídeos, imatges o el desplegable en PDF.

Entre els 220 itineraris senyalitzats, n’hi ha vuit adaptats per a persones amb alguna dificultat de mobilitat o visual i més de 650 punts d'interès en format mapa o llista. Podreu ordenar els tracks per distància, dificultat, modalitat (a peu, bicicleta, adaptada) o temàtica (paisatgística, fotogràfica, literària, cultural), crear la vostra llista de favorits i compartir-los a través de les xarxes socials, el correu electrònic o WhatsApp.

"Itineraris Parcs" incorpora també la realitat augmentada per trobar en el territori els elements vinculats al recorregut i un sistema d'avisos i alertes dels parcs per planificar la sortida amb seguretat. Igualment, es poden consultar els punts d'informació i accedir a les dades de contacte de l'espai natural.

App ‘Parcs Naturals’, 11 parcs a la butxaca

Per la seva banda, l’app “Parcs Naturals” recull tota la informació de les activitats, equipaments, serveis, el temps, notificacions, etc. del Parc del Castell de Montesquiu, Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, Espai Natural de les Guilleries-Savassona, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc de la Serralada Litoral, Parc de la Serralada de Marina, Parc del Garraf, Parc d’Olèrdola, Parc del Foix i Parc Fluvial del Besòs.

L’app té un menú d’accés a tots els parcs i, quan s’instal·la per primera vegada, apareix un tutorial d’ús. En el menú navegable de les diverses aplicacions trobareu tota la informació necessària per visitar l'espai natural escollit: la relació d'equipaments, serveis i itineraris més importants, zones d'acampada i esbarjo, aparcaments, punts d'informació i dades de contacte amb els gestors dels parcs, estat del temps, i avisos i alertes que arriben als dispositius per mitjà de notificacions push, etc. També hi trobareu referències a restaurants i allotjaments així com una àmplia oferta d'activitats culturals gràcies a les seccions de notícies i agenda.

Les aplicacions mòbils de la Xarxa de Parcs Naturals són gratuïtes, estan disponibles tant a Google Play (dispositius Android) com a Apple Store (dispositius iOS) i es poden configurar en català o castellà. 

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Montseny, Educació ambiental, Parc Fluvial del Besós, Guilleries-Savassona, Marina, Litoral, Montesquiu, Foix, Garraf, Montnegre-Corredor, Olèrdola, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Parc Fluvial del Besòs, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental, Educació ambiental, Divulgació, Aplicacions, Parc Fluvial Besòs, ODS,