Xarxa de Parcs Naturals | Diputació de Barcelona
Amb la participació del diputat delegat d'Espais Naturals, Josep Tarín, i el director del programa Parc a taula, Xavier Roget

Reunió del Comitè Director de la Xarxa Productes de la Terra

$urlFileEntry

Instant de la reunió. Autor: XPN

22/11/2019

El dijous 14 de novembre, es va reunir a l’edifici Can Serra de la Diputació de Barcelona el Comitè Director de la Xarxa Productes de la Terra, l’òrgan de govern amb representació política presidit per Eva Menor, presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local.

A la reunió, van assistir-hi la majoria de representants polítics dels dotze ens locals de caràcter comarcal que formen part de la Xarxa Productes de la Terra i, també, els representants polítics de les cinc gerències de la Diputació de Barcelona que participen en la Xarxa, acompanyats del personal tècnic d’aquestes entitats.

En aquest sentit, la Gerència de Serveis d'Espais Naturals, que gestiona el Parc a taula, va ser representada pel diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d'Incendis, Josep Tarín, acompanyat del director del programa, Xavier Roget.

Durant la trobada, es va presentar la Xarxa Productes de la Terra als nous representants i es va destacar que es treballa amb un cens de 1.220 empreses, un 47 % de les quals ha participat activament en activitats durant els darrers tres anys. Aquest 2019, s’ha renovat el llistat de productes singulars i se n’han identificat cinquanta-cinc.

La Xarxa Productes de la Terra es va constituir l’any 2010. Trobareu més informació a la seva pàgina web i a la seva pàgina de Facebook.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Parc a taula, Xarxa de Parcs Naturals, Parc a taula, Parc a Taula, Biodiversitat, Gestió del medi, Diputació de Barcelona, Diputació de Barcelona, ODS,