Garraf
Van arranjar la font del Pi, el safareig de Mas Vendrell i el camí de la font del Pi

Actuació dels voluntaris al Parc del Garraf

$urlFileEntry

Dos voluntaris en acció. Autor: Cercle Voluntaris

07/11/2019

Una trentena de voluntàries i voluntaris del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals van dedicar el matí del dissabte 26 d'octubre a diverses tasques de recuperació i neteja dels entorns del safareig de Mas Vendrell i la font del Pi, situats al Parc del Garraf.

Un cop a Olivella, el grup es va endinsar al Parc del Garraf fins arribar a la zona de l’actuació. Allí, Sofía Paricio, cap de la Unitat d'Ús Públic i Conservació, va explicar-los les tasques del dia que consistien en la recollida de llenya per a la caldera de biomassa de la Pleta i eliminació i neteja d’arrels i esporgada i desbrossada de vegetació de la font del Pi i del camí per accedir-hi i també del safareig del Mas Vendrell.

Per a realitzar aquestes tasques, es va dividir el grup en dos per tal de realitzar totes les tasques. Un cop realitzada la feina, ja a mig matí, els voluntaris van gaudir de la xerrada de Joan Camps, pagès del territori, qui va explicar-los què es feia allà i com havia canviat amb el pas del temps. També va intervenir l’historiador, gran coneixedor de la zona i expert en topografia, Vicenç Carbonell.

Per a més informació sobre el Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals, consulteu la seva pàgina web.

 

compartir

Font de la informació: Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Garraf, Educació ambiental, Cercle de voluntaris, Educació ambiental, ODS,