Garraf
El dissabte 19 de gener a Begues, amb la sarsuela 'Cançó d’amor i de guerra'

Comença el tercer cicle d'Òpera als parcs al Parc del Garraf

$urlFileEntry

Cartell de la sarsuela. Autor: XPN

08/01/2019

Tret de sortida de la 3a edició del cicle Òpera als parcs, un programa que treballa per la difusió de la cultura en els espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals. Enguany, el primer espectacle és 'Cançó d’amor i de guerra', el dissabte 19 de gener a les 21.30 h en el Teatre El Goula. Centre Cívic El Roure (Begues), dins l’àmbit del Parc del Garraf. L'espectacle és gratuït i obert a tothom.

"Cançó d'amor i de guerra", estrenada al Teatre Nou de Barcelona l’any 1926 i coneguda sobretot per la sardana del mateix nom, és una sarsuela catalana de Rafael Martínez Valls (1895-1946).

En el Teatre El Goula. Centre Cívic El Roure (Begues) es podrà gaudir d'una versió de concert amb solistes, cor i piano: Maite Alberola (soprano), Carles Cosías (tenor), Carles Pachón (baríton), Cor Montserrat, Josep Buforn (piano), Rosa M. Ribera (direcció musical), Jordi Maddaleno (presentació i direcció artística) i Judith Ibáñez (supervisió i producció).

El concert és gratuït i obert a tothom. Us hi esperem!

El programa Òpera als parcs

Igual que en les dues edicions anteriors d'Òpera als parcs, els objectius principals de l’edició d’enguany són, per una banda, connectar aquesta disciplina artística amb la natura i, per una altra, fer arribar aquest gènere musical al gran públic i a poblacions amb menys habitants.

Atesa la finalitat educativa del cicle, les sessions, totes elles gratuïtes, compten amb una introducció teòrica i tècnica sobre cadascuna de les òperes, que imparteix un director artístic.

Educació ambiental a la Xarxa de Parcs Naturals

Altres programes de la Xarxa de Parcs Naturals l’objectiu primordial dels quals és difondre l’educació ambiental tant des de l’àmbit del patrimoni natural com cultural són Viu el parc (que aixopluga les activitats educatives culturals adreçades fonamentalment als alumnes d’educació primària) i, emmarcat dins del Viu el parc, el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges, organitzat conjuntament amb la Institució de les Lletres Catalanes.

Trobareu més informació sobre els programes, equipaments, materials i recursos d'educació ambiental a la XPN en aquest enllaç.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Poesia als Parcs, Garraf, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,