Guilleries-Savassona
No et perdis la Matinal del diumenge 24 de setembre

Engega la 12a edició del Viu el parc a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona

$urlFileEntry

Detall del programa. Autor: XPN

10/09/2017

Fins al novembre, podreu gaudir de la tardor a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona gràcies a les propostes i activitats del programa Viu el parc. Enguany, els actes centrals són la Matinal al parc (diumenge 24 de setembre al parc de la font Trobada de Folgueroles) i la proposta ‘Les veus del parc’ (Vilanova de Sau i Tavèrnoles), un taller de meteorologia per a infants (Sant Julià de Vilatorta) i un altre de tècniques d’impressió amb elements naturals anomenat ‘Impressionats per la natura’ (Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta).

La Matinal al parc tindrà lloc el diumenge 24 de setembre al parc de la font Trobada de Folgueroles. Per iniciar bé la jornada, els participants podran gaudir a les 10.30 h d’una xocolatada i a partir de les 11 h d’un circuit d’aventura amb rocòdrom i tirolina. També s’oferirà el taller “Maniqïns”, una acció artística a mig camí de la desfilada de moda i l’espectacle teatral. La música, amb Jordi Marfà (violí i mandolina) i Daniel Pitarch (acordió), amenitzarà l’espai.

A les 13 h, podreu escoltar “Bugada de rondalles d’en Cinto”, a càrrec de Caro Von Arend, una sessió de contes i poemes amb idea i producció de la Fundació Jacint Verdaguer.

Ja al mes d’octubre, Vilanova de Sau (Sala polivalent de l’Ajuntament, 8 d’octubre a les 11 h) i Tavèrnoles (Centre cívic, 15 d’octubre a les 12 h) us conviden a la proposta “Les veus del parc”, un espai acollidor on escoltar històries i, potser també, explicar-ne.

El Centre Cultural de Folgueroles acull el dissabte 21 d’octubre a les 17 h el taller de tècniques d’impressió amb elements naturals “Impressionats per la natura”, que es repetirà el 18 de novembre a les 18 h a Sant Julià de Vilatorta juntament a més del taller de meteorologia per a infants, al pavelló municipal d’esports.

Finalment, entre el 10 i el 19 de novembre, Sant Julià de Vilatorta participa de la Setmana de la Ciència 2017.

Els ajuntaments que conformen aquest espai natural ens conviden a participar als diferents actes que han organitzat per a Viu el parc, un programa que compta amb tres eixos: els actes centrals dirigits a tots els públics; les activitats als municipis, que desenvolupen actes i festes en els municipis que pertanyen a l'espai natural i el Programa escolar, adreçat als alumnes de 5è de primària de les escoles dels mateixos municipis.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Guilleries-Savassona, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,