caes

Guilleries-Savassona Presentació de candidatures fins al 15 d'octubre del 2020

Segona convocatòria del Premi de Recerca Guilleries

27/07/2020

La Càtedra interuniversitària de l’Aigua, Natura i Benestar -impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i la Universitat de Girona- convoca l'edició 2020 del Premi de Recerca Guilleries, amb el suport del Consorci de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. El premi, amb una dotació de 5.000 euros, s’atorgarà al millor projecte de recerca sobre qualsevol de les temàtiques següents: aigua, territori i biodiversitat.

L’objectiu del Premi de Recerca Guilleries 2020 és promoure la recerca sobre el patrimoni de les Guilleries en tres línies de treball diferents: l’aigua, el territori i la biodiversitat. Els investigadors i investigadores participants, ja sigui a títol individual o com a grup o col·lectiu, hauran de presentar-hi un projecte per a la realització d’una recerca relacionada amb alguna d’aquestes temàtiques.

Els guanyadors rebran una dotació de 5.000 euros per desenvolupar el seu treball i tindran un període màxim d’un any a partir de la data de la concessió per dur-lo a terme, prorrogable mig any més si la naturalesa del treball ho exigeix. El termini de recepció de la documentació per part de les candidatures participants restarà obert fins al 15 d’octubre del 2020.

El veredicte del jurat es farà públic com a molt tard el 2 de novembre a través de la web de la Càtedra de l’Aigua, dels taulells d’anuncis de les seus electròniques de la UdG i de la UVic-UCC, i mitjançant la comunicació directa als guanyadors. El treball premiat serà publicat posteriorment dins de la futura col·lecció “Guilleries, Aigua i Territori” de la Càtedra de l’Aigua, Natura i Benestar.

Per més informació, podeu consulteu les bases

El Premi de Recerca Guilleries 2019 va ser per al projecte “Estudi de la comunitat de carnívors de les Guilleries: estat de les poblacions i factors que les influencien”, desenvolupat per un grup d'investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Lleida i la Universitat Blanquerna, amb la col·laboració d'exestudiants del Grau de Biologia de la UVic-UCC i sota la direcció de Xavier Soler Muñoz, geògraf especialitzat en ordenació del territori i medi ambient (vegeu notícia aquí).

compartir

Font de la informació: Càtedra de l'Aigua, Natura i Benestar

Categoria: Publicacions, fauna, Hidrologia, Planificació i avaluació, Divulgació, Gestió del medi, Ponències, hàbitats, Guilleries-Savassona, Biodiversitat, ODS, flora, Recerca i seguiment, general,