Litoral
El dimarts 30 d'octubre a la Masia Can Magarola (Alella)

El jurat decidirà els guanyadors del 10è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

$urlFileEntry

Cartell a partir del 1r premi 2017. Autor: M. Pérez

22/10/2018

Un cop finalitzat el 15 d’octubre el termini de presentació d’imatges per a la desena edició del Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral, el proper dimarts 30 d'octubre a les 11 h tindrà lloc la deliberació i el veredicte del jurat. L’acte públic es durà a terme a la Masia Can Magarola d'Alella (av. Sant Mateu, 2). Us hi esperem!

El concurs compta amb el patrocini de la Federació Catalana de Fotografia (FCF) i el jurat estarà format per membres del cos de jurats de la FCF, el president del Consorci del Parc de la Serralada Litoral i un membre de l’equip tècnic del Parc. 

En aquest acte obert al públic es decidiran les fotografies guardonades amb el primer, segon i tercer premi i es determinarà la data límit per a la votació, a l'àlbum d'imatges del desè certamen fotogràfic al Facebook del Parc, del premi del públic. La imatge amb més "m'agrada" serà la guanyadora.

Properament s’anunciarà el lloc i l’hora de l’acte d’inauguració de l’exposició de les imatges presentades, durant el qual s’atorgaran els guardons i premis als guanyadors.

Podeu ampliar la informació en aquest enllaç / bases del 10è Concurs Fotogràfic.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Litoral, Educació ambiental,