Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Litoral Tots els caps de setmana fins a mitjan desembre, prèvia reserva

El Parc de la Serralada Litoral organitza passejades guiades i tallers per donar a conèixer el seu patrimoni natural i cultural

$urlFileEntry

Grup realitzant un taller. Autor: XPN

23/09/2020

Un cop represa l’activitat després de l’aturada a causa de la COVID-19, el Parc de la Serralada Litoral torna a oferir fins a finals d’any passejades guiades i altres activitats a la natura per gaudir del Parc amb una nova mirada. Per participar-hi és imprescindible reservar prèviament i actuar d’acord amb el protocol sanitari i de seguretat. Podeu consultar-les al programa de Passejades guiades i altres activitats 2020.

Durant tota la tardor i fins a finals d’any, els caps de setmana teniu l’oportunitat de gaudir de les passejades guiades que organitza el Parc de la Serralada Litoral. Entre d'altres, s’han programat activitats fotogràfiques, de neteja de boscos, sobre les plantes aromàtiques i medicinals, orientació al bosc o els bolets.

Les sortides tenen una durada d’entre 2 i 3 hores, estan guiades per bons coneixedors del territori i tenen un cost general de 4 euros (públic general), 3 euros (menors d’entre sis i dotze anys) i gratuïtes (menors de sis anys). Les famílies nombroses i els membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals gaudeixen d’un descompte del 10 %.

A més a més de les passejades guiades, el programa també conté tallers adreçats a la divulgació i l’aprofundiment de temes relacionats amb el medi natural per conèixer millor el Parc com construir hotels per a insectes i els diversos remeis de tardor. Els tallers es duen a terme en equipaments dels municipis consorciats i el cost del material, si n’hi ha, és de 2 euros per cada inscripció.

Amplieu la informació en el programa Passejades guiades i altres activitats 2020.

Amb la voluntat de facilitar l'accés al medi natural a totes les persones, el Parc ofereix el servei de Joëlette (cadira tot terreny dotada d’una única roda), que permet la pràctica del senderisme a qualsevol persona amb discapacitat o amb mobilitat reduïda. Cal consultar prèviament la disponibilitat trucant al telèfon 937 955 405.

Així mateix, en el context sanitari actual per participar a les passejades i tallers és imprescindible reservar prèviament a l’Oficina del Parc de la Serralada Litoral (p.slitoral@diba.cat) o a Aula BGT (tel. 933 190 338,  info@aulabgt.com, https://www.aulabgt.com/agenda). Les places són limitades i els grups reduïts.

Per tal d’evitar el contagi entre participants, s’aplica als usuaris del servei fins a final del 2020 el Protocol per a les passejades guiades en la situació de post COVID-19.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Accessibilitat als parcs, Educació ambiental, Divulgació, Litoral, Biodiversitat, Educació ambiental,