Litoral
Fins al 15 d'octubre

S'amplia el termini per participar en el 9è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

$urlFileEntry

Bosc misteriós (1r Premi 2016). Autor: Diego Mora

07/09/2017

El Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral arriba a la 9a edició. Com l'any anterior, hi ha dues categories, una per al públic en general, i una altra per a nens i nenes de fins a 12 anys. El termini per presentar imatges finalitza el diumenge 15 d'octubre a les 23.55 h.

El tema d'aquesta 9a convocatòria són els 25 anys del Parc, que se celebren aquest 2017, i les fotografies s’han de realitzar dins l'àmbit de l'espai natural protegit.

Les imatges es poden presentar fins a les 23.55 h del diumenge 15 d'octubre del 2017.

La participació al concurs és gratuïta. Les fotografies han de ser inèdites i han d'adreçar-se mitjançant correu electrònic a l'adreça p.slitoral@diba.cat acompanyades del corresponent formulari de Participació al 9è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral (un formulari per cada fotografia presentada al concurs) indicant les dades següents:

Títol de la fotografia / Lloc de presa de la fotografia (indret i municipi) / Nom i cognoms de l’autor/a / Municipi de residència / Telèfon de contacte / Adreça electrònica de contacte.

· Formulari de participació per a majors de 14 anys.

· Formulari de participació per a menors de 14 anys.

Protecció de dades

En el cas dels menors de 14 anys, la seva inscripció haurà de ser feta pels seus pares o tutors (un d’ells) que donaran el consentiment per al tractament de les dades dels menors, identificatives i de contacte de l’autor de la fotografia i de la seva pròpia imatge que podrà ser utilitzada per a la difusió de l’activitat i/o la publicació dels guanyadors en diferents mitjans, entre ells la pàgina web del Parc.

Periòdicament, les fotografies s'incorporaren a la pàgina web i al Facebook del Parc de la Serralada Litoral. Els visitants poden marcar-les amb un "M'agrada" i el resultat de la votació a Facebook determinarà el Premi del públic.

El concurs compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia (Patrocini de la FCF núm. 2017/68).

Per a més informació, consulteu les bases del 9è Concurs de Fotografia.

compartir

Font de la informació: Consorci del Parc de la Serralada Litoral

Categoria: Litoral,