Litoral
Es presentarà el calendari fotogràfic 2020 i la nova exposició itinerant

Lliurament de premis de l'11è Concurs Fotogràfic del Parc

$urlFileEntry

Mosaic d'imatges concursants. Autor: XPN

09/01/2020

El proper divendres 17 de gener a les 19 h, el celler de la Masia Can Magarola (av. Sant Mateu, 2, Alella) acollirà l'acte de lliurament de premis de l'onzena edició del Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral.

En aquest acte es presentarà el calendari fotogràfic 2020 i la nova exposició itinerant que es podrà visitar a les biblioteques dels municipis del Parc.

L'esdeveniment comptarà amb la presència del fotògraf Albert Masó, qui oferirà una xerrada sobre fotografia de natura. Masó és llicenciat en biologia, doctor en Ecologia i Evolució i professor de fotografia en diversos centres i universitats. És soci de nombroses entitats científiques i naturalistes i fundador d'algunes d'elles. També és guia fotògraf de safaris en diferents països, autor de dotze llibres i assessor científic de revistes i editorials com ara National Geographic. 

En finalitzar, s’oferirà un tast de productes del programa Parc a taula.

El lliurament de premis és obert a tothom. Us hi esperem!

Mentrestant, podeu tornar a veure totes les imatges que participen al concurs en aquest àlbum de fotografies de la pàgina de Facebook del Parc.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Litoral, Parc a taula, Parc a Taula, Educació ambiental, Educació ambiental,