Marina
Imatges fins al 24 de maig

Ja podeu presentar les vostres imatges al 7è Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina

$urlFileEntry

Detall del cartell. Autor: Bibl. Elisenda Montcada

17/01/2020

Us convidem a presentar les vostres imatges a la 7a edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina. Teniu de temps fins al diumenge 24 de maig per fer-nos arribar les vostres imatges. Hi ha diverses categories i premis en joc.

 

El 7è Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina s'adreça a tots els públics i els participants poden enviar fins a un màxim de quatre fotografies inèdites a l’adreça de correu p.smarina.cd@diba.cat abans de les 23.55 h del diumenge 24 de maig del 2020.

En el correu, cal afegir un arxiu en format word indicant les dades següents: títol de la fotografia, lloc de presa de la fotografia, categoria a la que opta, nom i cognoms de l’autor/a, municipi de residència, telèfon de contacte, adreça de correu electrònic i número d'associat a la Federació Catalana de Fotografia, si és el cas.

 

Categories i premis

 

A la millor fotografia de flora i/o fauna
· Primer premi: 100 euros.
· Segon premi: 75 euros.
· Tercer premi: 25 euros.

 

A la millor fotografia de patrimoni
· Primer premi: 100 euros.
· Segon premi: 75 euros.
· Tercer premi: 25 euros.

 

A la millor fotografia de paisatge
· Primer premi: 100 euros.
· Segon premi: 75 euros.
· Tercer premi: 25 euros.

 

Periòdicament, les imatges s’incorporaran a la pàgina de Facebook del Parc

 

El veredicte del jurat es farà en un acte obert al públic el dissabte 6 de juny a les 18 h a la seu de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOTMiR) al Centre Cívic Antigues Escoles de Mas Rampinyo (c. Alt de Sant Pere, 73, de Montcada i Reixac), i el lliurament de premis tindrà lloc el 19 de juny a les 19 h a la sala Polivalent de la Biblioteca Elisenda de Montcada (c. Tarragona, 32, Montcada i Reixac). Les imatges premiades i una selecció de les més destacades formaran part d'una exposició que es podrà visitar a la Biblioteca.

 

El Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina està organitzat per l'Ajuntament de Montcada i Reixac. Regidoria de Cultura i Patrimoni, el Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina i la Biblioteca Elisenda de Montcada amb la col·laboració de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOTMiR). Compta amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i del Parc de la Serralada de Marina.

compartir

Font de la informació: Biblioteca Elisenda de Montcada i XPN

Categoria: Educació ambiental, Marina, Educació ambiental, Educació ambiental,