Selector d'idioma

CAES

Capçalera

Publicador de continguts

Marina Per evitar comportaments incívics i reduir el risc de COVID-19

Es tanca l'accés motoritzat al Parc de la Serralada de Marina des de Badalona i Santa Coloma de Gramenet

$urlFileEntry

Un dels accessos, tallat. Autor: XPN

22/10/2020

Des del divendres 23 d'octubre, no es podrà accedir amb vehicles de motor al Parc de la Serralada de Marina des dels municipis de Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Així ho han decidit els ajuntaments per evitar comportaments incívics i activitats contràries a les recomanacions sanitàries per prevenir el contagi de la COVID-19.

La mesura ha estat acordada per tots dos ajuntaments amb el vistiplau de la Diputació de Barcelona per tal de regular l'accés al medi natural i reduir les actituds incíviques i contràries a les recomanacions sanitàries. La prohibició no afecta vianants i ciclistes. 

En els principals accessos, des de l’inici del camí de Sant Jeroni de la Murtra a la cruïlla amb el carrer de Prat de la Riba, a Santa Coloma de Gramenet, i a l’accés al camí de Sant Jeroni de la Murtra, des de la riera de Canyet a Badalona, s'han ubicat senyals informatius i elements, com ara cadenes, que impedeixen la circulació dels vehicles cap al Parc de la Serralada de Marina. No obstant això, els veïns que hi viuen sí que hi tenen accés.

Des de les institucions públiques es fa una crida a les persones que vulguin gaudir passejant o fent esport a l’entorn natural del Parc de la Serralada de Marina perquè ho facin seguint els consells, recomanacions i bones pràctiques atesa la situació d’alerta sanitària derivada de la pandèmia de la COVID-19.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Marina, Diputació de Barcelona,

CookiesEU