caes

Marina Els alumnes també visitaran el Parc per conèixer la gestió de l'espai natural

L'Institut Rubió i Tudurí acull de nou l'exposició itinerant del Parc de la Serralada de Marina com a eina pedagògica per a l'alumnat

28/11/2022

Per segon any consecutiu i vinculat als cicles formatius que s'hi imparteixen de Gestió forestal i del medi natural, s'ha instal·lat l'exposició del Parc de la Serralada de Marina a l'Institut Rubió i Tudurí de Barcelona del 23 de novembre al 20 de desembre.

L'exposició "Parc de la Serralada de Marina" és un potent recurs educatiu i servirà perquè es desenvolupin diferents propostes i accions d'educació ambiental entre els alumnes. Així, durant dos dies els joves de primer i de segon del cicle formatiu Gestió forestal i del medi natural de l'Institut Rubió i Tudurí de Barcelona han pogut visitar el Parc de la Serralada de Marina els dies 22 i 25 de novembre per conèixer els recursos de què l’espai natural disposa per atendre els visitants i difondre els seus valors.

La mostra, que serà el centre educatiu entre el 23 de novembre i el 20 de desembre del 2022, està composta per deu plafons de fusta natural i vol sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de conservar els ecosistemes i promoure les activitats respectuoses amb el medi.​​​, a més de donar a conèixer la riquesa natural i cultural del Parc.

Visita virtual 360º

Totes aquelles persones interessades a conèixer l'exposició, tenen l'oportunitat de fer una visita virtual pels plafons, que s'han enriquit, a més, amb recursos com vídeos, jocs i documents divulgatius. Aquesta visita 360º de l'exposició del Parc de la Serralada de Marina se suma a les visites virtuals de les mostres itinerants del Parc de la Serralada Litoral, del Parc del Montnegre i el Corredor, dels parcs del Garraf, Olèrdola i el Foix i de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. També de l’exposició "40 anys de conservació i educació ambiental al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny", la Cova de Mura, la Casa Nova de l'Obac i l'exposició "Univers Patxot". Totes s'apleguen a la pàgina web Visites virtuals 360º.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Paisatge, Meteorologia, flora, fauna, hàbitats, Divulgació, Exposicions, Marina, Biodiversitat, Educació ambiental, ODS, Vídeos, Educació ambiental, Exposicions virtuals,