Montesquiu
Podeu veure les mostres els dissabtes i festius de les 11 a les 14 h

Continua el cicle d'exposicions temporals a la Cabanya del Castell

$urlFileEntry

Detall del programa. Autor: XPN

24/07/2019

Un cop finalitzi l'exposició de les imatges del 20è Ral·li Fotogràfic del Castell de Montesquiu i la retrospectiva dels vint anys del certamen el proper 28 de juliol, entre el 3 i el 25 d'agost podreu veure la mostra 'En el camí de la vida', d'Adib Navarro. Les exposicions a la Cabanya del Castell es poden veure els dissabtes i festius de les 11 a les 14 h.

Us oferim el detall de la resta de les exposicions del cicle:

· Del 7 al 29 de setembre

BisaurArt (diferents disciplines artístiques).

· Del 5 al 27 d'octubre

Cercle Filatèlic i Numismàtic de Ripoll (la natura i els segells, filatèlia) i Concepció Boixés i Coma (pintura a l'oli).

· Del 2 al 24 de novembre 

Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX  i Jaumira-Vilaró - "Cinema de muntanya" (disseny).

· Del 30 de novembre del 2018 al 26 de gener del 2020

Maria Teresa Reig Subirà - "Pintant passen les hores volant i em sento feliç" (pintura a l'oli).

Descarregueu-vos el programa d'exposicions temporals juliol 2019 - gener 2020 [PDF]. Hi trobareu tots els detalls.

Compromís amb l'expressió artística

Des de l'any 2003, la Cabanya del Castell s’ha convertit en un espai destinat a exposicions temporals, on els artistes locals i d'altres latituds tenen l'oportunitat d'exposar les seves obres. Des de llavors, s'han fet nombroses exposicions de periodicitat mensual, tant de caràcter individual com col·lectiu i abraçant les diferents branques de l’art.

El Parc del Castell de Montesquiu continua amb la seva trajectòria de compromís amb les diferents expressions artístiques, un compromís que queda palès en l'organització de múltiples activitats que promouen i difonen els diversos llenguatges artístics, com la Quinzena d'Art de Montesquiu, la Mostra d'Arts Vives i el programa lúdic i cultural Viu el parc.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Educació ambiental,