Montesquiu
S'han programat 15 sortides. Cal inscriure's prèviament

ACTIVITATS SUSPESES FINS A NOU AVÍS - Comença el programa de rutes guiades de marxa nòrdica per la vall del Ges, Orís i Bisaura

$urlFileEntry

Marxa nòrdica a Montesquiu. Autora: Maria Soler

24/02/2020

Del 15 de març al 29 de novembre i amb una periodicitat quinzenal, el Parc del Castell de Montesquiu ofereix rutes guiades de marxa nòrdica els diumenges al matí. L’objectiu principal de les sortides és descobrir racons singulars de la vall del Ges, Orís i Bisaura i de l'Espai d'Interès Natural (EIN) serres de Milany - Santa Magdalena i Puigsacalm - Bellmunt.

La marxa nòrdica és una pràctica esportiva aeròbica, saludable i apta per a tots els públics, independentment de l'edat i la forma física. Consisteix a caminar amb l'ajuda de bastons similars als utilitzats en l'esquí. La seva tècnica, de fàcil aprenentatge, permet posar tot el cos en forma de manera uniforme; millora la força muscular, el sistema cardiovascular i pulmonar, la coordinació i la mobilitat.

Totes les rutes programades es fan en diumenge al matí amb una periodicitat (habitualment) quinzenal. La distància dels itineraris varia entre els 8 i els 13 km i tenen una durada de 3 a 4 hores.

Informació general

Preu per sortida: 4 euros.

Inscripció prèvia imprescindible a www.turisme.gesbisaura.cat. Les places són limitades.

Requisits: cal dur calçat i roba còmodes, aigua i esmorzar. Si no teniu bastons especials de marxa nòrdica, us en proporcionarem.

Hora de trobada per a totes les sortides*:

8.15 h, per als qui no han fet mai marxa nòrdica.

8.45 h, per als qui ja han fet marxa nòrdica.

*Excepte els mesos de juny i juliol en què l'hora d'inici s'avança una hora.

Més informació

Parc del Castell de Montesqui - Tel. 938 529 234 - A/e: p.montesquiu.bisaura@diba.cat - Web: www.turisme.gesbisaura.cat.

Aquest programa és gestionat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en el marc del conveni de cooperació i col·laboració entre la Diputació de Barcelona, el consorci i l'Ajuntament de Montesquiu, relatiu a les tasques d'informació de l'equipament cultural i centre de recursos del castell de Montesquiu.

Passejades guiades arreu de la XPN

En aquesta pàgina web podreu consultar tots els programes de les passejades guiades que s'organitzen durant el 2020 arreu de la Xarxa de Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Educació ambiental,