Montesquiu
El concert vermut forma part del cicle Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània

La tenora de Jordi Molina Quartet omple els jardins del castell de Montesquiu

$urlFileEntry

Instant del concert. Autor: XPN

10/06/2019

El diumenge 9 de juny, els jardins del castell de Montesquiu van acollir el segon concert del cicle Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània. Més de cent cinquanta persones van gaudir de la tenora de Jordi Molina Quartet. Fins al mes d'octubre teniu l'oportunitat d'assistir als tres concerts que completen la primera edició d'aquest cicle que uneix natura, cultura, paisatge.

Les experiències d’equipaments com Vallgrassa. Centre Experimental de les Arts i de cicles com Poesia als parcs. Lletres i paisatges o Òpera als parcs posen de manifest l’extraordinari lligam existent entre cultura i natura.

Enguany, amb la voluntat de continuar treballant per la difusió de la cultura en els espais naturals protegits que formen part de la Xarxa de Parcs Naturals i amb la idea d’incorporar la música mediterrània com a una expressió que pot aprofundir en els vincles existents entre les persones i el territori, així com entre els espais naturals protegits de la mediterrània, s’ha posat en marxa el cicle Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània. La finalitat del cicle és, per una banda, connectar aquesta disciplina artística amb la natura i, per una altra, fer arribar aquest gènere musical al públic del món rural.

El cicle consta de cinc concerts inclosos en el programa Viu el parc. Diumenge 9 de juny va ser el moment del segon concert, un fantàstic recital ofert per Jordi Molina Quartet amb la seva tenora i altres tres grans músics, amb teclats, percussió i baix, que van navegar a ritme de jazz fusió amb melodies d’origen català.

Unes cent cinquanta persones es van aplegar als jardins del castell de Montesquiu per gaudir en un ambient relaxant d’aquest concert aperitiu que, a més, també tancava el cicle de concerts del Parc del Castell de Montesquiu Notes a la Cabanya.

Us recordem la resta de concerts del cicle:

· Dissabte 6 de juliol, 19 h

Parc Etnològic de Tagamanent

Parc Natural del Montseny

Cesare Dell’Anna, trompeta

(Puglia, Itàlia)

En acabat, hi haurà una degustació i venda de productes del Parc Natural

· Dissabte 14 de setembre, 19 h

Conjunt monumental d'Olèrdola (Sant Miquel d'Olèrdola)

Parc d’Olèrdola

Rachida Aharrat, dansa

(el Marroc i Catalunya)

· Diumenge 20 d’octubre, 12 h

Escola de Natura Can Grau (Olivella)

Parc del Garraf

DJ Click, música fusió balcànica

(França i Moldàvia)

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montesquiu, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,