Montnegre-Corredor
Les activitats Viu el parc continuen fins al mes de novembre

El santuari del Corredor acull una magnífica Matinal Viu el parc al Parc del Montnegre i el Corredor

$urlFileEntry

Instant de la Matinal. Autor: XPN

25/10/2019

El diumenge 13 d'octubre, el Parc del Montnegre i el Corredor celebrava la seva clàssica Matinal, dins la 24a edició del programa Viu el parc. El dia es va aixecar amb un cel clar i un agradable sol de tardor. El bon temps va fer que prop de cinc-centes persones s'apropessin al santuari del Corredor per gaudir de la natura amb la família i els amics.

A les 10.30 h, va començar la proposta de jocs de fusta gegants de Fefe i Cia, que va acompanyar els participants durant tot el matí. Hi havia una zona dedicada als més menuts i un grapat de jocs perquè tothom pogués passar una estona d'allò més divertida.

Així mateix, l'esplanada acollia diversos tallers relacionats amb el reciclatge. El taller de vestits amb robes reciclades, a càrrec de Susagna Navó, va vestir tots els nens i nenes i va donar una nota de color a la festa. Talleret Craft proposava tres tallers més: clauers fets amb samarretes velles; flors i gerros fets de diaris antics, i un avió elaborat amb cartó i filferro.

A les 12 h, un grup de més de cinquanta persones va participar en la ruta teatralitzada inclusiva que es va fer al bosc del voltant de l'esplanada del santuari. Enguany, a més, també es van afegir a la Matinal el grup d'instagramers que, tot gaudint de la festa, van fer difusió de l'esdeveniment en aquesta xarxa social.

L'actuació de Fefe i Cia amb el seu espectacle d'animació musical "Festa a la Plaça" va posar fi a una jornada plena d'activitats en un paratge natural sensacional.

Consulteu el programa de la 24a edició del Viu el parc al Parc del Montnegre i el Corredor en aquest enllaç [PDF] i recordeu que les activitats principals i als municipis continuen fins al mes de novembre.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,