Montnegre-Corredor | Sant Llorenç-Obac | Xarxa de Parcs Naturals
És la tercera edició del cicle

Propers espectacles del cicle Òpera als parcs al Parc del Montnegre i el Corredor i al Parc Natural de Sant Llorenç

$urlFileEntry

Òpera als parcs. Autor: XPN

19/05/2019

La tercera edició del cicle Òpera als parcs arriba al Parc del Montnegre i el Corredor. El diumenge 2 de juny a les 19 h us esperem a l’Auditori de Llinars del Vallès on podreu gaudir de l’espectacle 'Romanticisme líric', àries i duos per a tenor i baríton.

Els intèrprets de “Romanticisme líric” són Carlos Cosías, tenor, i Manel Esteve, baríton, amb Josep Buforn al piano. Jordi Maddaleno serà l’encarregat de la presentació i la direcció artística i Judith Ibáñez, de la producció i codirecció artística.

Com caracteritza el cicle, l’espectacle “Romanticisme líric” és gratuït i obert a tothom.

El programa continua

Dues setmanes després, el diumenge 16 de juny a les 12 h, l’església de Sant Martí (Granera) al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac acollirà l’espectacle “Schubert de prop”, amb Ulrike Haller, soprano; Antoni Fajardo, baix; Josep Buforn, piano; Dolça Cos, rapsoda, i Bertie Fernández, perfumista. Després de l’actuació hi haurà un tastet de productes del Moianès. Trobareu més informació en aquest enllaç.

Òpera als parcs

Igual que en les dues edicions anteriors d'Òpera als parcs, els objectius principals de l’edició d’enguany són, per una banda, connectar aquesta disciplina artística amb la natura i, per una altra, fer arribar aquest gènere musical al gran públic i a poblacions amb menys habitants.

Atesa la finalitat educativa del cicle, les sessions, totes elles gratuïtes, compten amb una introducció teòrica i tècnica sobre cadascuna de les òperes, que imparteix un director artístic.

En aquesta llista de reproducció del canal Youtube de la Xarxa de Parcs Naturals trobareu l'enregistrament dels diversos concerts dels cicles Òpera als parcs.

Educació ambiental a la Xarxa de Parcs Naturals

Altres programes de la Xarxa de Parcs Naturals l’objectiu primordial dels quals és difondre l’educació ambiental tant des de l’àmbit del patrimoni natural com cultural són Viu el parc (que aixopluga les activitats educatives culturals adreçades fonamentalment als alumnes d’educació primària) i, emmarcat dins del Viu el parc, el cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges, organitzat conjuntament amb la Institució de les Lletres Catalanes. Enguany, un nou programa s’hi ha sumat: Música als parcs 2019. Sons de la Mediterrània. La proposta aprofundeix en els vincles existents entre les persones i el patrimoni natural i cultural de la Mediterrània i que, entre els mesos de març i octubre, ha programat cinc espectacles. Podeu descarregar-vos el fullet aquí.

Trobareu més informació sobre els programes, equipaments, materials i recursos d'educació ambiental a la XPN a la pàgina web Educació ambiental a la Xarxa de Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç-Obac, Xarxa de Parcs Naturals, Educació ambiental, Poesia als parcs, Educació ambiental, Viu el parc,