Montnegre-Corredor
Diumenge 27 d'octubre

Sant Iscle de Vallalta acull la 13a edició del Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'

$urlFileEntry

13è Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet'. Autor: XPN

26/09/2019

El proper diumenge 27 d'octubre, us esperem al 13è Ral·li Fotogràfic 'Tocats pel bolet', al municipi de Sant Iscle de Vallalta. L'activitat es desenvolupa en el marc de la programació del Viu el parc del Parc del Montnegre i el Corredor. El concurs compta amb la col·laboració del Grup Fotogràfic Manlleu i hi ha nombrosos premis en joc.

Us oferim més detalls de l'edició d'enguany:

Objectius: promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.

Participants: tothom que ho desitgi.

Hora: de les 9 a les 14 h.

Temes: tres temes que es lliuraran en el moment de la inscripció.

Suport: digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera i amb la mínima compressió. En el moment de la sortida es demanarà el tipus de targeta per resoldre imprevistos en la recollida.

Control de sortida: estarà situat al Casal de Cultura. La inscripció dels participants es farà entre les 9 i les 11 h. El buidatge de targetes es farà fins a les 14 h al mateix lloc de la sortida. S'acceptarà només una fotografia de cada tema per participant.

Premis: un premi a la millor col·lecció: 300 euros. Tres premis a la millor fotografia de cada tema: 150 euros. Hi haurà un premi especial per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi. El guanyador d'un premi d'una any anterior només podrà optar a un premi de categoria diferent.

Jurat i veredicte: el jurat estarà format per persones del Grup Fotogràfic Manlleu i de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona.

Lectura del veredicte i lliurament de premis: diumenge 24 de novembre a les 12 h al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta.

Exposició de les obres: les fotografies finalistes i guanyadores s'exposaran al Casal de Cultura de Sant Iscle de Vallalta del 24 de novembre al 8 de desembre.

Drets d'edició: l'organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges no podrà ser transferit a tercers sense el consentiment previ de l'autor.

Respecte per l'entorn: els participants actuaran de manera respectuosa i discreta. Minimitzaran el seu impacte sobre el medi natural i sobre els seus habitants i contribuiran a restaurar les condicions de l'entorn. No s'acceptaran fotografies que el jurat consideri que hagin afectat la fauna o l'entorn natural de manera explícita.

Drets d'imatge: els participants es fan responsables dels drets d'imatge de les persones que surten a les seves fotografies i de les possibles responsabilitats que se'n reclamessin.

Acceptació de les bases: la participació en aquest ral·li pressuposa l'acceptació de les bases. L'organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient.

Amb la col·laboració del Grup Fotogràfic Manlleu.

En aquest enllaç trobareu tota la informació relativa als concursos, ral·lis fotogràfics i trobades d'instagramers que s'organitzen arreu de la Xarxa de Parcs Naturals.

compartir

Font de la informació: Xarxa de Parcs Naturals

Categoria: Educació ambiental, Montnegre-Corredor, Educació ambiental, Educació ambiental, Viu el parc,